Αυτές οι 15 μπλούζες είναι από Zara και θα σε κάνουν…καλύτερη στη δουλειά σου

By Evelina Kyrasta Mar 24, 2019

Μπορεί να σου ακούγεται λίγο παράλογο αλλά είναι αλήθεια! Μπορείς να επηρεάσεις τον τρόπο που δουλεύεις φροντίζοντας τον τρόπο που ντύνεσαι. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται ερευνητές που αποκαλύπτουν πως η δύναμη της μόδας και των ρούχων είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα των The New York Times τα ρούχα που φοράς στη δουλειά σου επηρεάζουν την απόδοσή σου. Μάλιστα, οι επιστήμονες αποδεικνύουν πως οι άνθρωποι που φοράνε συγκεκριμένα ρούχα στο γραφείο (όπως είναι οι γιατροί, οι νοσοκόμοι κλπ) έχουν καλύτερες επιδόσεις και μπορούν να μείνουν προσηλωμένοι σε κάποιο τεστ στη δουλειά τους καλύτερα από άλλους εργαζομένους που δεν φροντίζουν ιδιαίτερα το ντύσιμό τους ούτε έχουν κάποιο συγκεκριμένο στιλ στο γραφείο.

Τα 10 top της άνοιξης: Όλα όσα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

 

 

L&L tip: Θα σου προτείναμε να δημιουργείς κάθε Κυριακή βράδυ 5 συνολάκια για το γραφείο, ώστε να έχεις τον χρόνο που θέλεις κάθε πρωί ώστε να ασχοληθείς περισσότερο με το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Έτσι θα παρουσιάσεις στο γραφείο σου μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και θα δεις πως υπέροχα πράγματα θα συμβούν στην καριέρα σου σύντομα!

 

 

On Instagram @kyrastev