Το catwalk εσωρούχων της Rihanna δεν μοιάζει με κανένα άλλο

By Evelina Kyrasta Sep 13, 2018

Στην εποχή που η αποδοχή του εαυτού μας, η γυναικεία χειραφέτηση και η πάταξη του body shaming είναι στην πρώτη γραμμή των επιδιώξεων τόσο του καταναλωτή όσο και του παραγωγού (μιας και δεν έχουν όλα μόνο την αθώα τους πλευρά), η Rihanna έρχεται δυναμικά με το brand της αλλά και τη σαρωτική mentalite της να μας πει πως ανοίγει την αγκαλιά της σε όλα τα κορίτσια.

Ο Guardian χαρακτήρισε το catwalk εσωρούχων αντίπαλο δέος της Victoria's Secret που θα πρέπει άμεσα να αναθεωρήσει τον εαυτό της ούτως ή άλλως.

Στο Brooklyn Navy Yard η Rihanna παρουσίασε το show της Savage x Fenty. Plus sized μοντέλα, κορίτσια με ροζ μαλλιά και τα τατουάζ και διασημότητες μοιράστηκαν την πασαρέλα με τις Gigi και Bella Hadid ενώ η Rihanna ενώθηκε με την ομάδα για το φινάλε.

Όταν η Rihanna κυκλοφόρησε το Savage x Fenty, δήλωσε στη Vogue «Θέλω οι γυναίκες να ανακτήσουν την ομορφιά τους και να αισθάνονται δυναμικές». Και τα εσώρουχά της μοιάζουν να κάνουν αυτό ακριβώς, μιας και δείχνουν να έχουν σχεδιαστεί πρωτίστως για να είναι άνετα και να στηλώνουν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Sisters are doin' it for themselves.

On Instagram @kyrastev