Δες πώς θα φορέσεις το τζιν σορτσάκι σου αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω

By Evelina Kyrasta Jun 29, 2019

Έχεις λίγα κιλάκια παραπάνω και ανησυχείς για το πώς θα φαίνεσαι με το κοντό σου τζιν σορτσάκι αυτό το καλοκαίρι; Η δική μας συμβουλή είναι να δώσεις μια υπόσχεση στον εαυτό σου φέτος και να αγαπήσεις το σώμα σου! Αποκτώντας καλύτερη σχέση με τις καμπύλες σου θα μπορέσεις να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα καταφέρεις να ντύνεσαι πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε να κολακεύεις τα δυνατά σου σημεία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου σορτς. Μπορείς να δώσεις έμφαση στις καμπύλες σου φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό ή ένα tank top μέσα από το σορτς σου. Αν δεν νιώθεις πολύ άνετα με αυτό το look φόρεσε από πάνω ένα μακρύ λευκό πουκάμισο που είναι μεγάλη τάση της μόδας φέτος το καλοκαίρι.

Τα μαγιό που έχουν κυριεύσει το instagram και αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ!

Εναλλακτικά συνδύασε το σορτς σου με t-shirts τα οποία μπορείς να φοράς από μέσα στην μπροστινή τους μεριά ή με πουκάμισα που μπορείς να δέσεις από μπροστά ώστε να είναι πιο κοντά.

Δες στη gallery πώς φοράνε τα σορτς τους γυναίκες με παραπάνω κιλά! Όλες τους πιστεύουν στον εαυτό τους, ξέρουν ότι είναι πανέμορφες και εντυπωσιάζουν ό,τι και να φορέσουν!

 

 

On Instagram @kyrastev