Το ιδανικό μαγιό για κάθε σωματότυπο: Δες ποιο σχέδιο ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου

By Evelina Kyrasta Jun 10, 2019

Όλα τα μαγιό μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα αρκεί εκείνη να νιώθει αυτοπεποίθηση με το σώμα της. Ωστόσο υπάρχουν κάποια σχέδια που ίσως κολακεύουν περισσότερο κάποιες σιλουέτες.

Αν έχεις μικρό στήθος

Το ιδανικό μαγιό για γυναίκες με μικρό στήθος είναι τα τριγωνάκια με ενίσχυση και μπανέλα ή τα μαγιό που έχουν βολάν και έντονα prints στο στήθος. Οι γυναίκες με μικρό στήθος μπορούν επίσης να φορέσουν στράπλες μπικίνι και ολόσωμα μαγιό αλλά και μικροσκοπικά τριγωνάκια.

Αν έχεις μεγάλο στήθος

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος πολλές φορές δυσκολεύονται να βρουν το τέλειο μαγιό. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία απέφυγε τα στράπλες μαγιό και προτίμησε τα μεγάλα τριγωνάκια που δένουν στον λαιμό και προσφέρουν σωστή στήριξη.

Office Look: 8 κανόνες για τέλειο στιλ στο γραφείο αυτό το καλοκαίρι

 

 

Αν έχεις καμπύλες στους γοφούς

Τα μαύρα ολόσωμα μαγιό είναι ό,τι πρέπει για γυναίκες που έχουν παραπανίσια κιλά και θέλουν με κάποιον τρόπο να τα κρύψουν. Μια άλλη καλή λύση είναι τα μαγιό με κάθετες ρίγες που αδυνατίζουν τη σιλουέτα αλλά και τα μαγιό με αμπίρ κόψιμο.

Αν έχεις κοιλιά

Προτίμησε μαγιό που τραβάνε τα βλέμματα στο πάνω τους μέρος. Τα κρουαζέ μαγιό είναι μια καλή ιδέα, όπως και τα μαγιό με ελαστικά τμήματα που σμιλεύουν την κοιλιά.

 

 

On Instagram @kyrastev