Αυτά είναι τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

By Evelina Kyrasta Mar 17, 2018

Μπορεί ο καιρός να έχει ακόμη τα σκαμπανεβάσματά του, με κάποιες μέρες να ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία και με κάποιες άλλες να είναι τόσο χαμηλή που το μόνο που θέλεις να φορέσεις είναι το πουλόβερ σου, αλλά η διάθεσή μας επιβάλλει ανοιξιάτικες πινελιές ακόμη και στα outfits μας. Η αλήθεια είναι πως οι τάσεις και γενικότερα η μόδα έχουν προνοήσει για αυτό, κάνοντάς μας ήδη γνωστό τι θα φορεθεί και τι όχι τη συγκεκριμένη σεζόν, με αποτέλεσμα να θέλουμε με όποιο κόστος να μπούμε απλά στο κλίμα. 

Ρούχα και αξεσουάρ, prints και ιδιαίτερα υφάσματα εχουν κάνει την εμφάνισή τους θυμίζοντάς μας στιλ από παλαιότερες εποχές και είναι έτοιμα να τα φορέσεις και να απογειώσεις το καθημερινό σου στιλ, προσθέτοντας τη χαρούμενη νότα που θέλει η άνοιξη. 

Παραπάνω συγκεντρώσαμε κάποια από τα βασικότερα items που θα σου χρειαστούν αυτή την άνοιξη για να ανανεώσεις το στιλ σου αλλά και τη γκαρνταρόμπα σου. Το καθένα από αυτά μπορεί να σου προσφέρει άπειρους συνδυασμούς είτε για το office look σου, είτε για τις βόλτες στην πόλη είτε ακόμη και για τις βραδινές σου εξόδους.

On Instagram @kyrastev