Αυτοί είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη

By Evelina Kyrasta Apr 10, 2018

Το χρώμα είναι βασικό χαρακτηριστικό του ανοιξιάτικου στιλ. Μαζί με τον καιρό, αλλάζει και η διάθεσή σου κι έτσι το χρώμα είναι πιο εύκολο να γίνει βασικό στοιχείο κάθε σου outfit. Επιπλέον, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις stylish color blocking looks, να κάνεις έντονες αντιθέσεις, να παίξεις με τα αξεσουάρ, τα πανωφόρια και να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο street style.

Συνήθως, στους χρωματικούς συνδυασμούς, το ένα χρώμα είναι έντονο και το άλλο ουδέτερο, αφού είναι πιο εύκολη η τελική ισορροπία. Ωστόσο, οι αντιθέσεις έχουν τη δική τους γοητεία και καλό είναι να τις τολμάς καθώς θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Θα κάνουν πιο ενδιαφέρον το street look σου και φυσικά, λάβε υπ’όψη σου ότι τα χρώματα και μάλιστα τα έντονα βοηθούν στο να σου φτιάξουν τη διάθεση. 

Παραπάνω θα δεις μερικούς έντονους, τολμηρούς και πολύ στιλάτους χρωματικούς συνδυασμούς που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το δικό σου color blocking look με χρώματα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και σου ταιριάζουν. 
 

On Instagram @kyrastev