Η Alexa Chung σου δείχνει το ρούχο που πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου τον Οκτώβρη

By Evelina Kyrasta Oct 02, 2018

Η Alexa Chung είναι ένα κορίτσια από εκείνα που ακολουθούν τις τάσεις με διαφορετικό όμως τρόπο. Η προσωπικότητά της διαγράφεται ξεκάθαρα μέσα από τον τρόπο που ντύνεται και σαφώς κάθε τι που επιλέγει ξέρει πολύ καλά και γιατί και πώς να το φορέσεις. Εξάλλου, τώρα πια έχει το δικό της brand με την υπογραφή της και έτσι έχει την ευκαιρία και η ίδια να συμβάλλει στη διαμόρφωση των trends.

Χαρακτηριστικό του προσωπικού της στιλ είναι η αδυναμία της στις mini φούστες αλλά και τα τζιν παντελόνια, τα οποία βρίσκει τρόπους να τα ενσωματώνει στα διάφορα street looks της. Σε ένα από τα πρόσφατα του φθινοπώρου, λοιπόν, η Alexa Chung φόρεσε blue jeans και t-shirt αλλά το key item ήταν το κοτλέ σακάκι. Διάλεξε ένα σε μπεζ απόχρωση, η οποία είναι εύκολο να ταιριάξει σχεδόν με τα πάντα. 

[[{"fid":"27815","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":750,"width":500,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Έτσι, το denim street look της Alexa Chung σου δείχνει την επόμενη πιθανή αγορά σου. Ένα κοτλέ σακάκι, θα ανανεώσει τόσο το casual όσο και το office look σου και πλέον μπορείς να βρεις το κατάλληλο για το δικό σου στιλ, αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σου. 

[[{"fid":"27817","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":546,"width":480,"class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]] 

Corduroy structured blazer, Mango

Αυτό είναι το cordroy blazer που φορά η Alexa, αλλά σίγουρα μπορείς να το βρεις και σε πολλές διαφορετικές γραμμές και χρώματα. Παραπάνω, τα street looks θα σε βοηθήσουν να πάρεις απλώς μία γεύση. 

On Instagram @kyrastev