Το ιδανικό παντελόνι για το office look του καλοκαιριού και πώς να το φορέσεις

By Evelina Kyrasta Jun 16, 2018

Όταν καταφτάνει το καλοκαίρι, τότε ο νους σου τρέχει σχεδόν αυθόρμητα σε παραλίες και σοκάκια νησιώτικα, σε μέρη με τη θέα τη θάλασσα και δροσερές σκιές κάτω από τα δέντρα. Αλλά μέχρι αυτά να γίνουν πραγματικότητα, εσύ πρέπει να ακολουθείς την καθημερινότητά σου. Ίσως η διάθεσή σου να είναι καλύτερη και ο καιρός να βοηθά σε αυτό, αλλά η δουλειά σου έχει τις ίδιες απαιτήσεις από εσένα και συχνά αυτό ισχύει και στιλιστικά. 

Τι γίνεται λοιπόν, με το ντύσιμό σου τις φορές που πρέπει να είσαι κομψή στο γραφείο ακολουθώντας τους άτυπους κανόνες του office look ενώ στην πραγματικότητα θες να φορέσεις εκείνο το ριγέ shirt dress για να είσαι άνετη και δροσερή; Η πιο safe λύση είναι να φορέσεις ένα crop παντελόνι που ταιριάζει άψογα στις απαιτήσεις του office style, ενώ συνδυάζεται εύκολα με τα tops που λατρεύεις το καλοκαίρι, αλλά και με τα χαμηλοτάκουνα mules ή τα καλοκαιρινά σου loafers. 

Παραπάνω θα δεις μερικά street looks με το καλοκαιρινό παντελόνι γραφείου και θα πάρεις έμπνευση για να συνδυάσεις το δικό σου και να το φέρεις στα μέτρα του δικού σου προσωπικού στιλ. 
 

On Instagram @kyrastev