Το κόλπο που μας δείχνει πολύ πιο λεπτές

Πέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 09:30

Τα στιλιστικά παιχνίδια που να μας αφαιρούν πόντους και να μας προσθέτουν ύψος είναι αγαπημένα όλων των γυναικών. Ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες που τα ρούχα αφήνουν ακάλυπτα πολλά σημεία του σώματος, όπως τα πόδια ή τα μπράτσα, ένα trick που να μας δείχνει πιο κομψές είναι πολύτιμο.

Το μυστικό είναι ζήτημα συμμετρίας. Οι πιο φαρδιές γραμμές είναι εκείνες που όταν συνδυαστούν με ένα πιο στενό κομμάτι, δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Μέσα σε πιο loose ρούχα, ο σωματότυπος δείχνει λεπτότερος και μας προσδίσει έναν πιο cool χαρακτήρα. Μην πέσετε στην παγίδα να θεωρήσετε δεδομένο πως τα πιο φαρδιά ρούχα χρειάζονται απαραιτήτως αναλογίες μοντέλου. Το μυστικό είναι να συνδυάσετε ένα κομμάτια φαρδιάς γραμμής με ένα πιο εφαρμοστό.

 

 

Εάν θέλετε να κρύψετε τα μπράτσα σας, μια φαρδιά πουκαμίσα που να μην είναι κοντή, με ένα εφαρμοστό παντελόνι ή σορτς, θα σας δώσει αυτό που θέλετε.

Αν είστε τυπικά μεσογειακό σώμα, μια φαρδιά φούστα ή ένα αντίστοιχα loose παντελόνι με ένα στενό top, έρχονται και δένουν.

 

 

Το ζήτημα είναι να υπάρχει ισορροπία όγκων και σε αυτό το παιχνίδι καταλυτικό ρόλο παίζουν τόσο τα prints όσο και τα χρώματα. Φροντίστε να υπάρχει συνέχεια και αρμονία σε έναν άξονα από πάνω προς τα κάτω.

instagram @lime_and_life

Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion There’s always something good coming!
Call it... Summer!
#summermood #weekend #njoy #sea #sun #chill