Τα παπούτσια που θα κάνουν πιο κομψό το denim παντελόνι σου

By Evelina Kyrasta May 17, 2018

Το τζιν παντελόνι έχει ακόμα θέση στο καθημερινό σου street look. Ποια μπορεί να το αποχωριστεί εξάλλου, ενώ ακόμα ο καιρός κάνει γυρίσματα; Ειδικά, την άνοιξη, που πιθανότατα σε βρίσκει στην πόλη, το τζιν παντελόνι είναι ένα ρούχο που όχι μόνο σε διευκολύνει για να έχεις άνεση και στιλ όπου κι αν βρίσκεσαι, σου προσφέρει και την ιδανική βάση για να παίξεις με τους συνδυασμούς, να φορέσεις το ruffled top σου, να είσαι λίγο πιο εκκεντρική με τα αξεσουάρ κι όλα αυτά χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. 

Αυτό όμως το σημείο που θέλει προσοχή για να σου χαρίσει το αποτέλεσμα που θες είναι τα παπούτσια. Ανάλογα με αυτό που θα επιλέξεις, θα δώσεις την τελική πινελιά στο outfit σου που θα καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα. Είναι στο χέρι σου να κάνεις το αγαπημένο σου τζιν ιδανικό για το γραφείο, για την απογευματινή σου βόλτα αλά και για τις βραδινές σου εξόδους. 

Ρίξε μία ματιά στα παπούτσια που θα ταιριάξουν πολύ με το denim παντελόνι σου και θα κάνεις τις δικές σου δοκιμές με τα ζευγάρια που έχεις διαθέσιμα αλλά και με βάση το στιλ που θες να χαρίσεις στο τελικό αποτέλεσμα.
 

On Instagram @kyrastev