Τα στιλιστικά τρικς που πρέπει να ξέρεις για να ξαναφορέσεις την παλιά σου καμπαρντίνα

By Evelina Kyrasta Nov 24, 2018
Thumbnail

Όλες οι γυναίκες έχουν μια καμπαρντίνα στην ντουλάπα τους την οποία μπορεί να έχουν εδώ και πολλά χρόνια καταχωνιασμένη χωρίς να τολμάνε να τη φορέσουν ξανά. Θεωρούν πως η μόδα έχει αλλάξει και έτσι προτιμούν να την κρατάνε ως ενθύμιο.

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα σήμερα για όλες εσάς καθώς σας έχουμε 4 τρόπους για να φορέσετε την παλιά σας καμπαρντίνα και να δείχνετε σαν να ξεπηδήσατε μόλις από τις σελίδες περιοδικού μόδας.

1. Κάντε μια μεταποίηση στην καμπαρντίνα σας και ανοίξτε την στα πλαϊνά τοποθετώντας κουμπιά. Βάλτε κουμπιά και στο μπροστινό μέρος για να δημιουργηθεί ένα πιο ενδιαφέρον και μοντέρνο αποτέλεσμα.

12+1 τρόποι για να φορέσεις το teddy coat

 

[[{"fid":"30453","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1245,"width":830,"class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

 

2. Αν η καμπαρντίνα σας είναι σε έντονη απόχρωση τολμήστε να τη φορέσετε με ένα ασορτί παντελόνι και λευκό πουκάμισο σαν ένα «εναλλακτικό» κοστούμι. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι dad sneakers.

 

[[{"fid":"30452","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1165,"width":830,"class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

 

3. Φορέστε στη μέση ένα φουλάρι ή βάλτε ζώνη σε παστέλ αποχρώσεις. Αυτό το τρικ θα τονίσει τη μέση σας και θα σας δώσει περισσότερο στιλ.

 

[[{"fid":"30451","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1245,"width":830,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

 

Συμβαίνει τώρα: Η απόλυτη κυριαρχία του διχτυωτού καλσόν (δες πώς να το φορέσεις)

4. Δέστε την καμπαρντίνα σας στη μέση. Συνδυάστε την με ασορτί μποτάκια ή over the knee boots για ακόμα πιο ενδιαφέρον styling.

 

[[{"fid":"30450","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1245,"width":830,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

On Instagram @kyrastev