Το passepartout outfit των διακοπών που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

By Evelina Kyrasta Jul 15, 2018

Έχεις ήδη αντιληφθεί ότι η μόδα του καλοκαιριού έχει πολλά στοιχεία που κάνουν κάθε outfit έτοιμο να σε συνοδεύσει όλες τις ώρες της ημέρας. Ειδικά τα απόλυτα καλοκαιρινά ρούχα που θα φορέσεις πολύ στις διακοπές, μπορείς να τα φοράς πάνω από το μαγιό στην παραλία, αλλά και στην απογευματινή σου βόλτα μετά. Ίσως  ένα από τα πιο δημοφιλή και άνετα outfits των διακοπών, που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι ο συνδυασμός ενός πουκάμισου με το τζιν σορτσάκι. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίσει είναι το δέσιμο που κάνεις με το πουκάμισο στο μπροστινό μέρος, ένα microtrend που έχεις επανέλθει από τις περασμένες δεκαετίες και θα φορεθεί πολύ, όλο το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Ωστόσο, αυτό το trend έχει κάνει comeback με tie-front tops, τα οποία έχουν από μόνα τους το δέσιμο στο μπροστινό μέρος. Αυτά τα tops είναι η εναλλακτική του πουκαμίσου, τα οποία σαφώς ταιριάζουν εξίσου με το τζιν σορτσάκι ή τη φούστα σου. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν συνδυασμό που λειτουργεί ως βάση για να μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου αλλά και να το προσαρμόσεις στην εκάστοτε περίσταση. 

Πρόσθεσε αξεσουάρ, όπως statement σκουλαρίκια ή τους κρίκους σου, pendants αλλά και bangles. Φόρα το ψάθινο καπέλο σου ή το φουλάρι στα μαλλιά σου μαζί με μία ψάθινη τσάντα (μικρή ή θαλάσσης) έχεις το ιδανικό outfit των διακοπών. 
 

On Instagram @kyrastev