Τα leopard prints επανέρχονται με τα πανωφόρια να κερδίζουν το στιλιστικό παιχνίδι

By Evelina Kyrasta Jan 20, 2020

Ενώ ποτέ δεν εξαφανίστηκε από τον χάρτη των prints, το leopard είχε μείνει πίσω για λίγο. Ευτυχώς για τους λάτρεις του όμως, στα catwalks για το φετινό χειμώνα, διάσημοι οίκοι μόδας, όπως Givenchy, Prada, Isabel Marant και Dries Van Noten, το επανέφεραν ως πανωφόρι σε διάφορες μορφές και οι celebrities φυσικά δεν δίστασαν να καλωσορίσουν το trend και να το υιοθετήσουν στο street style τους. 

Ίσως οι παλαιότερες να θυμούνται την Kate Moss, η οποία φαίνεται να έχει εμμονή στο leopard. Το συνδύασε με το rock t-shirt και ταjeans και με αυτό τον τρόπο άνοιξε κατά κάποιο τρόπο το δρόμο, έτσι ώστε το leopard πανωφόρι να γίνει πιο ευκολοφόρετο, κατάλληλο ακόμα και για τα πιο casual-street outfits. 

Η αλήθεια είναι ότι η διαχρονικότητα του print δεν δεσμεύει την επιλογή καμίας γυναίκας αν θελήσει να προσθέσει ένα στη συλλογή της. Είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί μία κλασσική και safe επιλογή, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα συνδυαστεί με το σωστό τρόπο. Για την καθεμία, υπάρχει το ιδανικό leopard πανωφόρι, σε παλτό, faux fur jacket ή σε όποιο άλλο είδος μπορεί κανείς να σκεφτεί. Κι αν ακόμα είστε επιφυλακτικές και αναρωτιέστε πόσο κομψό μπορεί να δείχνει ένα leopard πανωφόρι, η Gigi και η Bella Hadid, η Kendall Jenner, η Cate Blanchett και η Taylor Swift θα σε πείσουν να το τολμήσεις. 
 

On Instagram @kyrastev