9 τρόποι να διακοσμήσεις όλο το σπίτι με αυτό το ψάθινο καλάθι

By Evelina Kyrasta Mar 16, 2019

Τα ψάθινα καλάθια αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού. Ταιριάζουν υπέροχα στο σαλόνι, χαρίζουν στιλ στο μπάνιο, είναι πολύ λειτουργικά στο υπνοδωμάτιο και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ακόμα και στο μπαλκόνι.

Βάλτα στον τοίχο! Mερικά φαρδιά και ρηχά καλάθια είναι η ιδανική λύση για να διακοσμήσεις έναν τοίχο. Είναι σαν να δημιουργείς μια gallery τοίχου αλλά με καλάθια αντί για κάδρα.

Χρησιμοποίησέ τα στο σαλόνι ως διακοσμητικά. Βάλε ένα ή δύο καλάθια στο σαλόνι σου και τοποθέτησε μέσα μαξιλάρια, κουβερτούλες ή περιοδικά!

Βάλε τα παιχνίδια του παιδιού σου. Τόσο τα ψάθινα όσο και τα πλεκτά καλαθάκια αποτελούν την τέλεια λύση για να αποθηκεύει το παιδάκι σου τα παιχνίδια του και να επικρατεί μεγαλύτερη τάξη στο δωμάτιό του.

Διακόσμησε τα ράφια της βιβλιοθήκης σου. Βρες καλάθια σε παρόμοια μεγέθη και τοποθέτησέ τα στη βιβλιοθήκη σου ή πάνω σε ραφάκια ώστε να κρύβεις μέσα βιβλία αλλά και άλλα αντικείμενα που δεν θέλεις να φαίνονται.

Χρησιμοποίησέ τα στο μπάνιο για τα άπλυτα ή τα χαρτιά υγείας! Μια ωραία ιδέα για να δώσεις στιλ στο μπάνιο σου είναι να το διακοσμήσεις με μερικά ψάθινα καλαθάκια. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μεγάλα καλάθια για τα άπλυτα ή για να αποθηκεύσεις σε μια γωνία μερικά χαρτιά υγείας.

 

 

Αποθήκευσε εκεί πράγματα που δεν χρησιμοποιείς. Σεντόνια, κουβερτούλες, παλιά ρούχα, παλιά παπούτσια, εργαλεία μπορούν να μπούνε μέσα σε καλάθια τα οποία θα βάλεις κάτω από το κρεβάτι σου ώστε να τα βρίσκεις εύκολα όποτε τα χρειάζεσαι.

Βάλε μέσα τα γλαστράκια σου. Το συγκεκριμένο τρικ αποτελεί μια από τις hot τάσεις της μόδας. Για να μην φαίνονται οι γλάστρες που έχεις μέσα στο σπίτι σου που συνήθως είναι κακόγουστα κασπό, τοποθέτησέ τις μέσα σε καλάθια!

 

On Instagram @kyrastev