Ανοιξιάτικο Decor: 10 έξυπνοι τρόποι να δώσεις boho χαρακτήρα στο σπίτι σου

By Evelina Kyrasta Mar 08, 2019

Πριν λίγες ημέρες υποδεχτήκαμε την άνοιξη και ήδη έχουμε τη διάθεση να ανανεώσουμε το σπίτι μας και να του προσθέσουμε μερικές ανοιξιάτικες πινελιές. Το boho style είναι ένα είδος διακόσμησης που ταιριάζει πολύ τόσο στους ανοιξιάτικους όσο και στους καλοκαιρινούς μήνες. Παρακάτω θα δεις πώς μπορείς να το εντάξεις σιγά σιγά στον σπίτι σου ακολουθώντας μερικά απλά και εύκολα tips!

Διάλεξε το σωστό χρώμα: Υπάρχουν αποχρώσεις που είναι πιο ταιριαστές σε μια boho διακόσμηση. Το μοβ, το μπλε και το πράσινο είναι μερικές από αυτές.

Συνδύασε διάφορα prints μεταξύ τους: Τόλμησε να αναμείξεις διάφορα prints στη διακόσμηση του σπιτιού σου, όπως φλοράλ, λεοπάρ αλλά και γεωμετρικά σχέδια. 

Διακόσμησε με παλ αλλά και bold αποχρώσεις: Για να πετύχεις τέλειο boho style στο σπίτι σου θα πρέπει να θυμάσαι να «ανακατεύεις» πολλές αποχρώσεις μαζί. 

Βάλε ταπετσαρία: Μια έντονη ταπετσαρία με σχέδια και μοτίβα θα βοηθήσει ώστε να δείξει ο χώρος πιο boho. Πρόσθεσε αρκετά καδράκια στους τοίχους με ζωγραφιές σε έντονα χρώματα.

 

On Instagram @kyrastev