Αυτά είναι τα αντικείμενα που πρέπει να βγάλεις από το σπίτι σου σύμφωνα με το Feng Shui

By Evelina Kyrasta Mar 18, 2018
Thumbnail

Το Feng Shui έχει αρκετούς υποστηρικτές αλλά και αρκετούς που το θεωρούν ως μια αρκετά εξεζητημένη τακτική διακόσμησης και δεν το ακολουθούν. Ωστόσο, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια κινέζικη φιλοσοφία διακόσμησης, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα γαλήνιο και χαλαρωτικό χώρο.

Αυτό που χρειάζεται λοιπόν, είναι να διακοσμήσεις σύμφωνα με κάποιους κανόνες, οι οποίοι υπόσχονται υγεία, τύχη, ευημερία και θετική ενέργεια. Εκτός από τις συγκεκριμένες θέσεις που πρέπει να έχουν στο σπίτι ορισμένα έπιπλα, ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δοθεί και στα αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν στο σπίτι αλλά και σε αυτά που πρέπει να αποχωριστείς από αυτό.

Από τα πρώτα αντικείμενα που πρέπει να αφαιρέσεις από το σπίτι είναι οτιδήποτε είναι αιχμηρό. Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι ένα διακοσμητικό μαχαίρι ή ακόμη και ένα έπιπλο με αιχμηρές άκρες. Το Feng shui θέλει αντικείμενα με στρογγυλεμένες άκρες.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το Feng Shui πρέπει  να αφαιρεθούν αντικείμενα που έχουν σπάσει και κρατάς με την προυπόθεση ότι κάποια στιγμή θα κολλήσεις και θα φτιάξεις. Αυτή τη στιγμή κιόλας μπορείς να αποχωριστείς το συγκεκριμένο αντικείμενο μιας και η εικόνα του δημιουγεί άγχος.

Τέλος, αφαίρεσε από τους τοίχους τους μεγάλους πίνακες, ειδικότερα όταν αυτοί βρίσκονται πάνω από το κρεβάτι ή τους καναπέδες. Ένα βαρύ αντικείμενο όταν βρίσκεται πάνω από τα σημεία που καθόμαστε προκαλεί άγχος ότι θα πέσει και θα μας τραυματίσει.

On Instagram @kyrastev