Αυτό είναι το σπίτι των 8 τ.μ. στο Τόκυο που έχει γίνει viral

Πέμπτη, Νοέμβριος 29, 2018 - 11:45

Η Emma είναι μια Αυστραλέζα treveller που πριν κάποια χρόνια αποφάσισε να επισκεφτεί την Ιαπωνία και να προσπαθήσει να μείνει εκεί. Έψαξε για ένα μέρος να μείνει, είδε πολλές μικρές κατοικίες και κατέληξε τελικά σε αυτό το μικροσκοπικό σπίτι των 8 τ.μ. που της άρεσε μόνο και μόνο επειδή είχε το κρεβάτι σε διαφορετικό χώρο από το μπάνιο και την «κουζίνα».

 

 

Η Ιαπωνία είναι μια χώρα γνωστή για τον μεγάλο πληθυσμό της αλλά και τα μικροσκοπικά αρχιτεκτονικά της θαύματα. Αλλά ακόμα και για τα δεδομένα της Ιαπωνίας αυτό το σπίτι που νοικιάζει η Emma είναι υπερβολικά μικρό. Για την ακρίβεια η ίδια μπορεί και ακουμπάει και τους δύο τοίχους με τα χέρια της καθώς προχωράει στον διάδρομο αλλά παρά τις δυσκολίες η Emma νιώθει πολύ ευτυχισμένη μέσα σε αυτό.

Στην είσοδο του σπιτιού υπάρχει ένας μακρόστενος διάδρομος όπου εκεί βρίσκεται η ντουλάπα της Emma, ένα μικρό γραφείο με τον υπολογιστή της αλλά και λίγος ελεύθερος χώρος όπου λειτουργεί είτε ως γυμναστήριο (η Emma απλώνει το στρώμα της εκεί και κάνει γυμναστική) ή ως τραπεζαρία με ένα φορητό τραπεζάκι.

Αυτό το σπίτι είναι 45 τ.μ. και θα σε εμπνεύσει να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου

Στον επάνω όροφο είναι το υπνοδωμάτιο που έχει απλά ένα στρώμα ωστόσο η Emma δηλώνει πανευτυχής που δεν είναι όλα τα δώμάτια σε έναν ενιαίο χώρο. Θες να κούσεις και την τιμή αυτού του διαμερίσματος; 527 ευρώ τον μήνα! Δεν το λες και ευκαιρία...

Δες όλο το σπίτι στο παρακάτω βίντεο!

 

 

 

instagram @lime_and_life

Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion