Αυτό το όμορφο διαμέρισμα των 83 τ.μ. είναι με ενοίκιο και θα σου δώσει φανταστικές ιδέες διακόσμησης

By Evelina Kyrasta Dec 31, 2018

Η Elizabeth Podlesnik μένει στη Washington σε ένα εκπληκτικό σπίτι που έχει διακοσμήσει έξυπνα και με πολύ γούστο. 

To σπίτι της Elizabeth είναι 83 τ.μ. και η ίδια μένει εκεί με ενοίκιο εδώ και 3 χρόνια. Το στιλ διακόσμησης του σπιτιού είναι σκανδιναβικό και μοντέρνο με κάποια vintage έμπνευση που του δίνει ακόμα περισσότερο χαρακτήρα.

Η Εlizabeth μέσα από τη διακόσμηση του σπιτιού της δίνει ιδέες για σπίτια που είναι με ενοίκιο και δεν μπορoύμε να εκμεταλλευτούμε με πολλούς τρόπους.

 

[[{"fid":"32065","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":594,"width":958,"style":"width: 740px; height: 459px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Αυτό το cosy διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη έχει διακοσμηθεί σε boho και hygge style

Η ίδια μας προτείνει να επενδύουμε σε πράγματα που θα έχουν διάρκεια και δεν πρόκειται να φύγουν εύκολα από τη μόδα. Δώσε λίγα χρήματα παραπάνω στον καναπέ που θα πάρεις, αγόρασε ένα μοναδικό coffee table ή ένα vintage χαλάκι.

Επίλεξε γήινους τόνους στο μεγαλύτερο μέρος της διακόσμησης και βάλε μερικές πινελιές χρώματος είτε σε μια πολυθρόνα, σε μαξιλάρια και διακοσμητικά.

Στην παραπάνω gallery μπορείς να δεις το υπέροχο διαμέρισμα της Elizabeth αλλά και tips διακόσμησης που θα σε εμπνεύσουν πολύ.

 

On Instagram @kyrastev