Αυτό το σπίτι είναι μόνο 46 τ.μ. και έχει διακοσμηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άκρως λειτουργικό

By Evelina Kyrasta Mar 20, 2019

Αν έχεις μικρό σπίτι και δεν ξέρεις πώς να το διακοσμήσεις για να είναι πιο λειτουργικό, το σπίτι της Amanda Morsello στην Καλιφόρνια θα σου δώσει μερικές φανταστικές ιδέες. Η ίδια μένει σε αυτό το studio με τον σύντροφό της, και παρόλο που είναι μόνο 46 τ.μ. έχει καταφέρει να το διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει όλα όσα χρειάζεται χωρίς να δείχνει το μικρό της σπίτι παραφορτωμένο.

Η Αmanda πρόσθεσε στο υπνοδωμάτιο της 2 ντουλάπες και ένα κρεβάτι με αποθηκευτικούς χώρους κάτω από αυτό. Η ίδια τοποθέτησε επίσης έναν διπλό καναπέ σε μια γωνία του δωματίου, ενώ δημιούργησε ένα μίνι γραφείο σε μια εσοχή του τοίχου.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες το υπνοδωμάτιο λειτουργεί ταυτόχρονα ως κρεβατοκάμαρα, σαλόνι και γραφείο με όμορφες γωνιές που έχουν διακοσμηθεί σωστά ώστε να μην δείχνει ο χώρος παραφορτωμένος.

Aυτό το εκπληκτικό σπίτι βρίσκεται στην Αμερική και η διακόσμησή του θα σου φτιάξει τη διάθεση

L&L tip: Αν είναι και εσένα το σπίτι σου πολύ μικρό προσπάθησε να βρεις έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον ένας πάγκος που κατεβαίνει από τον τοίχο, όποτε τον χρειάζεσαι, είναι ιδανική λύση για γραφείο, όπως επίσης και τα κρεβάτια που έχουν από κάτω συρτάρια για έξτρα αποθήκευση. Τα ράφια είναι μια ωραία ιδέα για να εκμεταλλευτείς τον χώρο σου κατακόρυφα, γι'αυτό βάλε μερικά έξτρα ράφια στον τοίχο σου, σε όποια σημεία μπορείς, χωρίς όμως να το παρακάνεις.

 

 

 

On Instagram @kyrastev