Αυτό το σπίτι στην Καλιφόρνια διακοσμήθηκε με πράγματα που οι άλλοι πετούσαν και είναι ένα όνειρο

By Evelina Kyrasta Apr 11, 2019

H Kate Keesee είναι μια γυναίκα που μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Καλιφόρνια. Το σπίτι της είναι 118 τ.μ. και βρίσκεται στην περιοχή Orange County.  H ίδια έχει περάσει διάφορες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της και ήθελε να δημιουργήσει ένα σπίτι που να αντιπροσωπεύει την ίδια και όλα αυτά που έχει ζήσει.

Η Kate αναφέρει πως το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού έχει διακοσμηθεί με αντικείμενα που έχει βρει σε παλαιοπωλεία και τα έχει επεξεργαστεί η ίδια, ενώ έχει χρησιμοποιήσει αρκετά και ανακυκλωμένο ξύλο.

Το σπίτι είναι της δεκαετίας του 50 και η Kate δεν ήθελε να φτιάξει ένα σπίτι χωρίς ψυχή και χαρακτήρα. Χρησιμοποιώντας αντικείμενα που οι γύρω τις πέταγαν ή δεν χρειάζονταν η ίδια έφτιαξε ένα υπέροχο σπίτι που θα σε εντυπωσιάσει και θα σου δώσει ιδέες διακόσμησης και για το δικό σου σπίτι.

 

 

Στην τραπεζαρία η Kate έχει τοποθετήσει ένα vintage στρογγυλό τραπέζι και 4 πιο μοντέρνες καρέκλες. Σε πολλά σημεία στο σπίτι υπάρχουν ξύλινες μικρές σκάλες που λειτουργούν ως διακοσμητικά και πάνω σε αυτές η Kate έχει τοποθετήσει είτε μικρά χαλάκια είτε τις αφήνει άδειες για να δώσει ρουστίκ πινελιές στον χώρο της. Τα χαλιά είναι σε μαροκινή διάθεση ενώ σε πολλούς τοίχους θα συναντήσεις μακραμέ διακοσμητικά, τα οποία υπάρχουν ακόμα και πάνω σε καρέκλες και πολυθρόνες. 

 

 

On Instagram @kyrastev