Δες ποιο διακοσμητικό θα δώσει industrial αισθητική στο χώρο σου

By Evelina Kyrasta Jul 03, 2017

Η βιομηχανική διακόσμηση ξεκίνησε να κυριαρχεί στα lofts αλλά πλέον πρόκειται για έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους διακόσμησης για όλες τις κατοικίες αλλά και όλους τους χώρους. Η αποδοχή από το κοινό ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να τη βλέπουμε παντού και σε πολλές εκδοχές. Όλο αυτό οδήγησε και στη δημιουργία διακοσμητικών και επίπλων σε αυτό το ύφος, τα οποία με την ένταξή τους στο χώρο δίνουν τη συγκεκριμένη αισθητική σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Οι τελείως ή σχεδόν γυμνές λάμπες αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία που δίνουν ένα διαφορετικό industrial χαρακτήρα, τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους, παρόλο που δε δίνεται η απαραίτητη σημασία στο γενικότερο φωτισμό του σπιτιού.  Η επιλογή των φωτιστικών παίζει σημαντικό αλλά και καθοριστικό ρόλο για το στιλ της αισθητικής που θα επιλέξεις να καλύψει ένα χώρο.

Οι συγκεκριμένες λάμπες μπορούν να διακοσμήσουν την τραπεζαρία, το σαλόνι, την κουζίνα ακόμη και το μπάνιο και να δώσουν ένα vintage αέρα βγαλμένο από άλλη εποχή. Άφησε το καλώδιο γυμνό να κρέμεται στο χώρο και κάν'το μέρος της διακόσμησης, αλλάζοντας ολοκληρωτικά και ξεκάθαρα το χώρο. 

Συνηθίζεται να επιλέγονται σε ψηλοτάβανους χώρους, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείς να τις επιλέξεις για τους πιο χαμηλούς και συνηθισμένους. Οι παραπάνω φωτογραφίες θα σου δείξουν τον τρόπο ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όποιο χώρο του σπιτιού κι αν επιλέξεις.

 

On Instagram @kyrastev