Μπήκαμε στο εσωτερικό του σπιτιού της Διευθύντριας των Zara Home και θα εντυπωσιαστείς

By Evelina Kyrasta Mar 04, 2019

Η Isabel López-Quesada είναι η σχεδιάστρια και καλλιτεχνική Διευθύντρια των Zara Home και μας δείχνει για πρώτη φορά το εξοχικό της στον γαλλικό νότο μέσα από την κάμερα του Nowness. Η ταλαντούχα και καταξιωμένη σχεδιάστρια μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην περιοχή των Βάσκων και μας δίνει μοναδικές ιδέες διακόσμησης για το πώς να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων μας με απλά πράγματα που δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά. Η ίδια έχει διακοσμήσει όλο το εξοχικό της με αντικείμενα και έπιπλα από τα Zara Home και αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως όλοι μας μπορούμε να αναβαθμίσουμε το σπίτι μας φροντίζοντας μικρές λεπτομέρειες που κάνουν όμως όλη τη διαφορά.

Αυτό το σούπερ κομψό σπίτι στο Μανχάταν θα σου δώσει ωραίες ιδέες διακόσμησης

Ποια είναι τα βασικά tips διακόσμησης που προτείνει;

Η Isabel López-Quesada αναφέρει στο βίντεο πως το σπίτι μας είναι ένα μικρό σύμπαν, είναι η φύση, είναι τα πάντα. Γι'αυτό όπως θα δεις κι εσύ σε κάθε γωνιά του σπιτιού της υπάρχουν φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που δίνουν ζωντάνια στον χώρο. Η σχεδιάστρια τονίζει πως η αυθεντικότητα είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για την εικόνα ενός σπιτιού. Μην αντιγράφεις τη διακόσμηση άλλων σπιτιών αλλά προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το decor που σου αρέσει ως έμπνευση για να δημιουργήσεις έναν χώρο μοναδικό, έναν χώρο για εσένα!

Η Ισπανίδα Διευθύντρια των Zara Home έχει χρησιμοποιήσει στο εξοχικό της αντίκες, σε συνδυασμό με μοντέρνα έπιπλα αλλά και πολλά έργα τέχνης που ταιριάζουν στον δικό της χαρακτήρα και προσωπικότητα.

 

 

On Instagram @kyrastev