Τα trends που δοκιμάστηκαν μέσα στη χρονιά και πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στο σπίτι σου αυτό το καλοκαίρι!

By Evelina Kyrasta Jun 17, 2019

Αυτό που κάνουμε οι περισσότεροι άνθρωποι στην αρχή της χρονιάς και βάζουμε στόχους για το νέο έτος, το κάνουν και οι interior designers τους τελευταίους μήνες του έτους και μας αποκαλύπτουν ποια trends θα «φορεθούν» περισσότερο στο σπίτι μας τους επόμενους μήνες.

Σήμερα στο Lime & Life δεν σου έχουμε απλά την παρουσίαση κάποιων νέων trends. Απεναντίας παραπάνω στη gallery θα δεις τάσεις που υιοθετήθηκαν τους πρώτους μήνες του έτους σε πολλά σπίτια και αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ και τον επόμενο χρόνο.

Οι λάμπες που θυμίζουν μανιτάρια είναι huge trend στο εξωτερικό και δίνουν πολύ στιλ σε έναν χώρο.

 

 

Summer Deco: 7 διαφορετικοί τρόποι να διακοσμήσεις ολόκληρο το σπίτι με κεριά

Επίσης η μίνιμαλ διακόσμηση φεύγει από τα σπίτια μας σιγά σιγά για να έρθει το πιο πλούσιο decor που θα του δώσει περισσότερη ζεστασιά.

Οι έντονες αποχρώσεις δεν κυριαρχούν μόνο στα ρούχα μας αλλά γίνονται τάση και στα σπίτια μας. Επίλεξε ένα κεντρικό έπιπλο στο σαλόνι σου με έντονο χρώμα και διακόσμησε γύρω από αυτό με πιο γήινες αποχρώσεις.

Θέλεις να βάλεις στο σαλόνι σου το πιο μοντέρνο coffee table; Τότε θα πρέπει να ξοδέψεις αρκετά χρήματα γιατί το μάρμαρο επιστρέφει και γίνεται το απόλυτο must υλικό για τα τραπέζια του σαλονιού μας.

Δες μερικές ακόμα τάσεις στην παραπάνω gallery.

 

 

On Instagram @kyrastev