12 φανταστικά diy για να ενισχύσεις τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σου

By Evelina Kyrasta Dec 13, 2018

Είμαστε σίγουροι πως ήδη έχεις επιλέξει χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι σου και πως έχεις σχεδόν ολοκληρώσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Ωστόσο, εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 12 πανεύκολα diy που μπορείς να κάνεις για να ενισχύσεις λίγο τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον χώρο σου.

Στην παραπάνω gallery μπορείς να δεις ιδέες για να δημιουργήσεις τα τέλεια διακοσμητικά με πράγματα και υλικά που ήδη έχεις στο σπίτι σου.

1. Πάρε μερικές διαφανείς μπάλες και γέμισέ τις με κουκουνάρια και πεύκο.

2. Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από βιβλία και διακόσμησέ το με λαμπιόνια.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για... φάγωμα

3. Δημιούργησε στολίδια στο σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου.

 

[[{"fid":"31432","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1080,"width":1080,"style":"width: 730px; height: 730px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

 

4. Πάρε κλαριά από την παραλία, απολύμανέ τα με χλωρίνη και άφησέ τα στον ήλιο για λίγες ώρες. Στη συνέχεια βάψε τα σε ό,τι απόχρωση θες και κάρφωσέ τα στον τοίχο σου για να δημιουργήσεις το πιο τέλειο και εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

5. Δημιούργησε ένα στεφάνι από βελανίδια.

6. Βάψε τα παλιά στολίδια με χρυσό σπρέι.

7. Φτιάξε κουρτίνα από λαμπιόνια ανάμεσα σε δύο δωμάτια.

 

[[{"fid":"31433","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1800,"width":1200,"style":"width: 730px; height: 1095px;","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

 

Οι 10+1 μεγαλύτερες τάσεις στα χριστουγεννιάτικα δέντρα

8. Στόλισε τον μεταλλικό κουβά με ένα μπουκέτο από κουκουνάρια.

9. Διακόσμησε μια γιρλάντα πεύκου με λεμόνια και φωτάκια.

10. Βάλε πάνω σε ένα στεφάνι πεύκου μερικά βελανίδια ή κουκουνάρια.

11. Σύνθεσε μια γιρλάντα με σχοινί και κουκουνάρια.

12. Φτιάξε στολίδια από ξύλινους κρίκους πάνω στους οποίους μπορείς να κολλήσεις διάφορα χριστουγεννιάτικα στολιδάκια.

 

On Instagram @kyrastev