3 εύκολες συνταγές για να μυρίσει το σπίτι Χριστούγεννα

Σάββατο, Δεκέμβριος 9, 2017 - 10:00

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα λαμπάκια, ένα ακόμη στοιχείο που συνδέεται άμεσα με τη συγκεκριμένη γιορτή του χρόνου είναι τα γλυκά και οι όμορφες μυρωδιές αυτών, όταν φτιάχνονται μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, δε χρειάζεται να περιμένεις τη στιγμή που θα αφιερωθείς στη ζαχαροπλαστική για να μοσχομυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα. Αυτό μπορεί να μη συμβεί ποτέ λόγω υποχρεώσεων ή απλά λόγω του ότι δεν τα πας πολύ καλά με την συγκεκριμένη δραστηριότητα;

Εμείς σου έχουμε τη λύση, και μάλιστα όχι μία αλλά τρεις διαφορετικές, που θα σε βοηθήσουν με εύκολους τρόπους να δώσεις στο χώρο σου τη χρστουγεννιάτικη μυρωδιά που θέλεις, με υλικά που υπάρχουν στο ντουλάπι σου. 

Η πρώτη συνταγή που μπορείς να κάνεις τώρα κιόλας είναι να βάλεις σε μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει φλούδες πορτοκαλιού, μια κούπα cranberry  και 3 sticks κανέλας και να τα αφήσεις να βράζουν σε χαμηλή φωτιά για 4-5 ώρες. 

Η δεύτερη εξίσου εύκολη συνταγή είναι κάτι παρόμοιο με το πρώτο αλλά περιέχει περισσότερα συστατικά για επιπλέον άρωμα στο χώρο. Σε ότι είπαμε λοιπόν πιο πάνω πρόσθεσε μισό λεμόνι και μια κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο ginger. Η μυρωδιά θα είναι τόσο έντονη όσο χρειάζεται αλλά και δύσκολα θα ξεχαστεί από όποιον τη μυρίσει. 

Η τρίτη συνταγή αφορά σε ένα DIY αποσμητικό χώρου που θα φτιάξεις μόνη σου και θα είνια πολύ καλύτερο από οτιδήποτε κυκλοφορεί στο εμπόριο. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα μπουκάλι σπρέι, στο οποίο θα ρίξεις 20σταγόνες αιθέριο έλαιο γαρύφαλλο, 60 πορτοκάλι και 10 κανέλας. Στη συνέχεια πρόσθεσε 30 ml βότκα, ανακίνησε πολύ καλά το περιεχόμενο κ άφησέ το για 1-2 ώρες. Τέλος, συμπλήρωσε το νερό και ψέκασε στον αέρα αλλά και στα υφάσματα του σπιτιού. Η ατμόσφαιρα του σπιτιού θα ανανεωθεί ενώ θα μυρίσει υπέροχα όλο το σπίτι.

instagram @lime_and_life

Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth May we borrow your umbrella?
And your dress please...
Oh! And the rest of your outfits as well...
Thank you! 
#ladygaga #metgala #met2019 #thecamp #camp #outfits #fashion