5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σπίτι σου για να το αναβαθμίσεις διακοσμητικά

By Evelina Kyrasta Feb 07, 2019

Είναι πολύ σημαντική υπόθεση το να μένεις σε ένα σπίτι που σου αρέσει και σε εμπνέει. Γι'αυτό και πρέπει να δίνεις σημασία στις μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα και χωρίς να κουραστείς ιδιαίτερα. Στην παραπάνω gallery θα δεις φωτογραφίες με όμορφους χώρους και εδώ θα σου δείξουμε πώς θα πετύχεις την αλλαγή ώστε να δημιουργήσεις σιγά σιγά το σπίτι των ονείρων σου.

1. Πρόσθεσε τέχνη που θα σε εμπνεύσει! Όλα τα έργα τέχνης που θα κρεμάσεις στους τοίχους του σπιτιού θα σε βοηθήσουν ώστε να νιώσετε πιο δημιουργικοί. Επίλεξε κομμάτια που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα ή προσπάθησε να δημιουργήσεις εσύ ένα έργο που θα αναβαθμίσει τον χώρο σου.

2. Χρησιμοποίησε τις ατέλειες του σπιτιού υπέρ σου. Αν για παράδειγμα το σπίτι σου είναι μικρό και δεν ξέρεις πού να βάλεις την άχαρη σιδερένια σκάλα σου τότε ακολούθησε το εξής τρικ. Βάψε τη σκάλα σου με χρυσή μπογιά και διακόσμησέ τη στον χώρο σου!

Δες πόσο όμορφο είναι αυτό το ενοικιαζόμενο σπίτι των 35 τ.μ. και πάρε ιδέες και για το δικό σου!

3. Εμπιστεύσου τη δύναμη της καθαριότητας. Βάζοντας τάξη στο σπίτι σου, και ιδιαίτερα στην κουζίνα, θα πάθεις πλάκα με το πόσο πολύ θα αλλάξει η εικόνα του σπιτιού σου αλλά και η διάθεσή σου. Δοκίμασε αυτό το τρικ μόνος σου ή πλήρωσε κάποιον για να σε βοηθήσει με την καθαριότητα σε περίπτωση που δεν βρίσκεις τον χρόνο για να το κάνεις σωστά.

4. Άλλαξε όλα τα χερούλια και τα πόμολα στο σπίτι σου. Βρες σχέδια για τα ντουλάπια της κουζίνας αλλά και τις ντουλάπες της κρεβατοκάμαρας που σου αρέσουν πολύ και όταν αντικαταστήσεις τα παλιά θα εντυπωσιαστείς με το πόσο διαφορετικά θα δείξουν αυτά με τα καινούρια πόμολα.

5. Πρόσθεσε ράφια! Αν έχεις κενούς τοίχους στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο μπάνιο ή στην κρεβατοκάμαρα και θέλεις να προσθέσεις κάτι για να δώσεις στιλ αλλά δεν ξέρεις τι, σου προτείνουμε να βάλεις μερικά ράφια. Διακόσμησε τα ράφια σου με ψάθινα καλάθια και κεριά και αμέσως ο χώρος θα δείξει πιο στιλάτος και όμορφος.

On Instagram @kyrastev