Διαγωνισμός: Κερδίστε 3 πακέτα με μπάλες στεγνώματος Ballywool

Παρασκευή, Μάρτιος 15, 2019 - 12:15

Μια επιχειρηματική ιδέα από μαθητές είναι μια ιδέα που χειροκροτούμε και στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά.

Θέλουμε λοιπόν, να δώσουμε σε 3 τυχερούς από εσάς την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σετ από μπάλες στεγνώματος από το νεοσύστατο brand Ballywool.

Πρόκειται για φιλικές προς το περιβάλλον επαναχρησιμοποιούμενες μπάλες (wool dryer balls), οι οποίες αφού τοποθετηθούν στον κάδο του στεγνωτηρίου, ξεχωρίζουν τα ρούχα μεταξύ τους δημιουργώντας περάσματα για τον ζεστό́ αέρα. Κατασκευάζονται στο χέρι με 100% ακατέργαστο μαλλί, χωρίς χημικά́ και χάριν στο υλικό και στο σχήμα τους επιταχύνουν το χρόνο στεγνώματος των ρούχων. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και εξοικονόμηση του κόστους χρήσης του στεγνωτηρίου ρούχων.

Εδώ θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και ιδού ο τρόπος για να τις αποκτήσετε:

Κάντε like στη σελίδα του Lime + Lime στο FB, αλλά και στη σελίδα των Ballywool, κάντε tag έναν φίλο ή φίλη (κάτω από το post στο Lime and Life), share (public για να μπορούμε να το δούμε) το post και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα 3 πακέτα Ballywool.

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Το «Lime+Life.com» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (Lime+Life), όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Κύπρου, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του Lime+Life, οι σύζυγοί τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/Lime+Life μέσω της επιλογής “like” και να κάνει tag και share το post στο Facebook. Επίσης, πρέπει να κάνει «like» και στη σελίδα του Ballywool. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα Lime+Life στο Facebook και έχει κάνει tag το άτομο της επιλογής του και share το συγκεκριμένο Post, αλλά και like στη fb page του Ballywool.

Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 15/03/2019 έως 20/03/2019 στις 22.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 21/03/2019, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα Lime+Life.com.

Η κλήρωση θα αναδείξει 3 νικητές που θα κερδίσουν από ένα σετ μπαλών στεγνώματος Ballywool. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν τα δώρα τους.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth