Διατήρησε τις πετσέτες σου μαλακές με ένα απλό κόλπο

Σάββατο, Ιανουάριος 12, 2019 - 11:45

Οι πετσέτες του μπάνιου από την χρήση και τα πολλά πλυσίματα χάνουν εύκολα την απαλότητα τους, έτσι πολλές φορές μη γνωρίζοντας πως θα τις επαναφέρεις καταλήγεις να τις πετάς. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί τις περισσότερες φορές το παρακάνεις  με το μαλακτικό και το απορρυπαντικό και έτσι καταλήγεις να έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Επιπλέον, οτρόπος που τις στεγνώνεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αφού η έκθεσή τους στον ήλιο τις καταστρέφει.

Τώρα με ένα πολύ απλό κόλπο μπορείς να ξανακάνεις τις πετσέτες σου απαλές και αφράτες με ένα υλικό που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι μαζί με το απορρυπαντικό να προσθέσεις και ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι και να τις πλύνεις. Δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις κάθε φορά που πλένεις τις πετσέτες σου, αρκεί μια φορά το μήνα. Έτσι, θαμπορέσεις να επαναφέρεις στην αρχική τους αφράτη κατάσταση αλλά να τις κάνεις και να μοσχοβολούν.

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles