Έχεις καλεσμένους στο σπίτι; Στρώσε το τραπέζι σαν επαγγελματίας

Τρίτη, Μάρτιος 12, 2019 - 09:45

Ένα κάλεσμα για φαγητό στο σπίτι είναι πάντα μια όμορφη διαδικασία και για αυτόν που το οργανώνει αλλά και για αυτόν που το δέχεται. Αν λοιπόν, ανήκεις σε αυτούς που απολαμβάνουν να μαγειρεύουν και να ευχαριστούν οικογένεια, φίλους ή ακόμη και τους συναδέλφους τότε αυτό που θα δεις παρακάτω σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Το να στρώσεις ένα τραπέζι για ένα επίσημο ή μη δείπνο δεν παοτελεί πάντα εύκολη υπόθεση ειδικότερα όταν σου λείπει η έμπνευση και ο αυθορμητισμός. Εκτός από αυτά όμως, πρέπει να γνωρίζεις κάποια βασικά σημεία που οφείλεις να ακολουθήσεις για να μην απογοητεύσεις τους καλεσμένους σου, που πιθανότατα περιμένουν από εσένα την ανάλογη περιποίηση. 

Στο παρακάτω video θα βρεις τη λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα βάσανά σου, σαν οικοδέσποινα. Δες πως θα τοποθετήσεις τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα και τα ποτήρια και φτιάξε το πιο όμορφο επίσημο τραπέζι!

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth