Μην πλύνετε τα ποτήρια της σαμπάνιας: Οι ειδικοί τονίζουν πως υπάρχει σημαντικός λόγος!

Δευτέρα, Δεκέμβριος 31, 2018 - 09:00

Η σαμπάνια είναι ένα ποτό που όλοι μας πίνουμε λίγο παραπάνω στις γιορτές και μας αρέσει λόγω  της ιδιαίτερης γεύσης της, αλλά και λόγω των φυσαλίδων που της δίνουν ακόμα πιο ωραία γεύση.

Οι ειδικοί αναφέρουν πως τα ποτήρια της σαμπάνιας καλό είναι να μην πλένονται αν έχεις να τα χρησιμοποιήσεις καιρό και έχουν λίγη σκόνη, γιατί η σκόνη αναβαθμίζει σημαντικά της ποιότητα της σαμπάνιας!

Τα μόρια της σκόνης είναι το μυστικό συστατικό που δίνει στις φυσαλίδες ακόμα μεγαλύτερη ώθηση προς την επιφάνεια του ποτού.

6 χριστουγεννιάτικοι λεκέδες και πώς να τους καταπολεμήσεις πανεύκολα

 

 

Η σαμπάνια είναι ένα ποτό που πριν ανοιχθεί δεν έχει καθόλου φυσαλίδες. Με το που έρθει σε επαφή με οξυγόνο αρχίζουν να δημιουργούνται οι πρώτες φυσαλίδες που πολλαπλασιάζονται αν έρθουν σε επαφή με μόρια σκόνης.

Αν λοιπόν δοκιμάσεις ένα ποτήρι σαμπάνιας στη Γαλλία και αναρωτηθείς για ποιο λόγο αυτό το ποτό είναι τόσο νόστιμο στη χώρα παρασκευής της, τώρα θα γνωρίζεις πως πολύ απλά οι Γάλλοι δεν πλένουν τα ποτήρια τους.

Μάλλον δεν θα το προτιμήσουμε εύκολα σπίτι της κι ας χάσουμε κάτι από τη γεύση... 

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles