Πώς να ξεβουλώσεις την τουαλέτα σε χρόνο dt, μόνη σου και με ένα εργαλείο από την…κουζίνα

Πέμπτη, Ιανουάριος 3, 2019 - 09:30

Θες να ξεβουλώσεις πανεύκολα τη λεκάνη της τουαλέτας και δεν βρίσκεις άμεσα υδραυλικό; Μην αγχώνεσαι σου έχουμε τη λύση, είναι πολύ απλή και θα χρειαστείς μόνο ένα απορρυπαντικό από την κουζίνα.

Τι θα χρειαστεί να κάνεις:

1. Γέμισε ένα κατσαρολάκι με 4 λίτρα νερού και άφησέ το να ζεσταθεί. Θες το νερό που θα χρησιμοποιήσεις να είναι πολύ ζεστό αλλά όχι καυτό.
2. Βάλε στη λεκάνη 1/2 φλ. υγρό πιάτων.
3. Ρίξε το ζεστό νερό στη λεκάνη και θα δεις πως το υγρό πιάτων θα βοηθήσει στο να ξεβουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας.
4. Κλείσε την παροχή νερού για 15 λεπτά και στη συνέχεια τράβηξε το καζανάκι.

Ο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις τα τζάμια του σπιτιού

 

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις ως δια μαγείας η λεκάνη θα ξεβουλώσει. Αν δεν τα καταφέρεις τότε ίσως χρειαστεί να καλέσεις έναν υδραυλικό.

Γιατί λειτουργεί αυτό το τρικ; Το υγρό πιάτων σε συνδυασμό με ζεστό νερό διαλύει πολλές βρωμιές που ίσως έχουν συσσωρευθεί στη λεκάνη και την έχουν βουλώσει.

 

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger