Πώς θα κάνεις τα φουσκωτά μπουφάν αφράτα σαν καινούργια;

Δευτέρα, Νοέμβριος 5, 2018 - 09:15

Στην ορολογία της μόδας, θα τα βρείτε ως puffer jackets ενώ στην καθομιλουμένη τα λέμε φουσκωτά μπουφάν ή γιλέκα.

Αποτελούν μια ζεστή διαχρονική αξία και μας βολεύουν όλους, μικρούς και μεγάλους, κρατώντας μας ζεστούς και άνετους, μέσα σε ένα μαλακό και ζεστό κουκούλι.

Το εσωτερικό του υλικό συνήθως είναι πούπουλο που μπορεί με τη χρήση να χάσει τον όγκο του και με το πλύσιμο να κατανεμηθεί μέσα στις θαλάμες ανομοιόμορφα.

Αυτά είναι τα tips για να διατηρήσεις για πολύ καιρό λευκά τα sneakers σου

Με ποιον τρόπο θα το πλύνετε στο πλυντήριο και θα βγει σαν καινούργιο;

Βάλτε μέσα στον κάδο του πλυντηρίου 2 μπαλάκια του τένις και λίγο απορρυπαντικό. Φροντίστε να το πλύνετε με κρύο νερό και μετά το πλύσιμο, κρεμάστε το μπουφάν να στεγνώσει στον ήλιο και γυρίστε το από όλες τις πλευρές. Χτυπήστε το ελαφριά, ώστε να αφρατέψει κι άλλο.

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger