Τα 5 φυτά που αγαπούν το καλοκαίρι και μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου

By Evelina Kyrasta Jun 02, 2019

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα φυτά θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και γι'αυτό θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή ποια θα βάλεις στο σπίτι σου. Ποια είναι τα καλοκαιρινά φυτά που πρέπει να προσθέσεις στον χώρο σου;

1. Λεβάντα: Πρόκειται για ένα λουλούδι που ανθίζει τους 3 καλοκαιρινούς μήνες και θα το λατρέψεις γιατί δίνει χρώμα στον χώρο και υπέροχο άρωμα. Οι επιστήμονες μάλιστα αναφέρουν πως η μυρωδιά της λεβάντας χαλαρώνει, ηρεμεί και ξεκουράζει.

2. Καμπανούλα: Η καμπανούλα ανθίζει Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Ωστόσο αν δεν δεις άνθη από τον πρώτο χρόνο μην ανησυχήσεις. Πρόκειται για ένα φυτό που αργεί να βγάλει άνθη.

Τα πιο γρήγορα τρικς για να ανανεώσεις το σπίτι σου μέσα σε λίγα λεπτά

3. Ηλίανθος: Ο ηλιάνθος είναι ένα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φυτά. Χρειάζεται πότισμα 2-3 φορές την εβδομάδα και είναι ένα υπέροχο λουλούδι για διακόσμηση!

4. Γεράνι: Δεν υπάρχει πιο εύκολο φυτό από το γεράνι. Μάλιστα ανθίζει πολλούς μήνες τον χρόνο και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ!

5. Μπουκαμβίλια: Υπάρχει πιο καλοκαιρινό λουλούδι από αυτό; Θα τη λατρέψεις γιατί δεν χρειάζεται συχνό πότισμα και είναι πανέμορφη! 

Όλα τα παραπάνω φυτά είναι εύκολα στο πότισμα και είναι λουλούδια που ομορφαίνουν το μπαλκόνι και το σπίτι χωρίς να μας ταλαιπωρούν. Δοκίμασε να τα βάλεις στο σπίτι σου και είμαστε σίγουροι πως θα βελτιωθεί πολύ η ψυχολογία σου αλλά και η διακόσμηση του χώρου σου.

 

 

On Instagram @kyrastev