Υπάρχει ένα τρικ στο πλύσιμο των πιάτων που θα αλλάξει τα δεδομένα σου

Τετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 08:45

To instagram τελικά δεν χρειάζεται μόνο για να χαζεύουμε όση ώρα που περιμένουμε να έρθει το λεωφορείο ή όταν τρώμε μόνοι μας το μεσημεριανό μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε tips και tricks που αγνοούσαμε και μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Ένα από αυτά είναι και αυτό που εντοπίσαμε στον παρακάτω λογαριασμό. Η Julia (στην οποία ανήκει ο instagram account) μας δείχνει πως πλένει τα πιάτα της και αυτό το τρικ θα σου αρέσει πολύ. Η instagrammer αποκαλύπτει πως δεν χρησιμοποιεί σαπούνι σε υγρή μορφή αλλά κανονική μπάρα σαπουνιού. 

5 πανέξυπνα tips για να διατηρείς πάντα το σπίτι καθαρό

Η Julia αναφέρει πως μια μπάρα μπορεί να της φτάσει για πάνω από ένα μήνα και συνηθίζει να τρίβει το σφουγγάρι της πάνω στο σαπούνι πριν αρχίσει να πλένει. Φυσικά χρησιμοποιεί το ίδιο σαπούνι και για να πλένει τα χέρια της ενώ δηλώνει πως ένα σαπούνι σε αυτή τη μορφή βοηθάει πολύ περισσότερο στο να μένουν τα χέρια απαλά.

 

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere