Υπάρχει ένα τρικ στο πλύσιμο των πιάτων που θα αλλάξει τα δεδομένα σου

Τετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 08:45

To instagram τελικά δεν χρειάζεται μόνο για να χαζεύουμε όση ώρα που περιμένουμε να έρθει το λεωφορείο ή όταν τρώμε μόνοι μας το μεσημεριανό μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε tips και tricks που αγνοούσαμε και μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Ένα από αυτά είναι και αυτό που εντοπίσαμε στον παρακάτω λογαριασμό. Η Julia (στην οποία ανήκει ο instagram account) μας δείχνει πως πλένει τα πιάτα της και αυτό το τρικ θα σου αρέσει πολύ. Η instagrammer αποκαλύπτει πως δεν χρησιμοποιεί σαπούνι σε υγρή μορφή αλλά κανονική μπάρα σαπουνιού. 

5 πανέξυπνα tips για να διατηρείς πάντα το σπίτι καθαρό

Η Julia αναφέρει πως μια μπάρα μπορεί να της φτάσει για πάνω από ένα μήνα και συνηθίζει να τρίβει το σφουγγάρι της πάνω στο σαπούνι πριν αρχίσει να πλένει. Φυσικά χρησιμοποιεί το ίδιο σαπούνι και για να πλένει τα χέρια της ενώ δηλώνει πως ένα σαπούνι σε αυτή τη μορφή βοηθάει πολύ περισσότερο στο να μένουν τα χέρια απαλά.

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth