Ονομάζεται "The Land of Dreams", βρίσκεται στην Τριμίκλινη και μόλις την ανακάλυψα

Παρασκευή, Ιούνιος 15, 2018 - 09:15

«Καταλαβαίνω ότι κάτι αξίζει, όταν καταφέρνει να διατηρήσει τον ενθουσιασμό μου και να μη με απογοητεύσει τη στιγμή που θα το ανακαλύψω.» 

Βέβαια, ο παρορμητισμός μου, σε συνδυασμό με το παιδικό μου πείσμα - του τύπου θέλω παγωτό και το θέλω τώρα - αλλά και την παντελή έλλειψη υπομονής, δημιουργεί ένα μοναδικά «εκνευριστικό» αποτέλεσμα… Τυχερούληδες, όσοι με έχετε δίπλα σας!

Anyway, η εισαγωγή ήταν για να καταλάβετε ότι όταν μπήκα στο σπίτι, κάνοντας τη δήλωση «Την Κυριακή θα πάμε στην Τριμίκλινη», τα περιθώρια αντίδρασης περιορίστηκαν σε τέσσερα ζευγάρια μάτια να με κοιτάζουν επίμονα με το ύφος «πώς σου ήρθε αυτό τώρα», όμως ήξερα καλά πως μόλις παρέθετα το επιχείρημα «… για ψάρεμα» οι αντιδράσεις θα γίνονταν λίγο πιο ενθουσιώδεις, αφού όλοι (ειδικά ο γιος μου ο μεγάλος – και ύστερα λέμε ότι κάποια πράγματα είναι τυχαία, τέλος πάντων… συνεχίζω…) είναι λάτρεις του σπορ.

 

 

Όντως… Κυριακή πρωί ξεκινήσαμε για το “Land of Dreams”!

 

 

Ένα μέρος ονειρεμένο στην κυριολεξία, μέσα στο πράσινο, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό.

Όπως μου εξήγησε ο Ανδρέας Χριστοφή, ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου που είναι και ο μοναδικός στην Κύπρο, αυτά που μπορείς να κάνεις είναι πολλά.

 

 

 

 

Από το να ψαρέψεις στην τεχνητή λίμνη με τις πέστροφες, να γευτείς τον πεντανόστιμο καπνιστό οξύρρυγχο, να δοκιμάσεις τα βιολογικά φρούτα του κτήματος, να κάνεις πεζοπορία στη γύρω περιοχή και τον ποταμό, μέχρι να πάρεις μία ιδέα για το πως παράγεται ένα από τα πιο περιζήτητα χαβιάρια του κόσμου (από το ψάρι οξύρρυγχο).

 

 

Μάθαμε ακόμα, ότι η διαδικασία για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα απαιτεί περίπου 6 χρόνια, ενώ αυτή τη στιγμή στη λίμνη εκτρέφονται 20 τόνοι του εκλεκτού ψαριού.

 

 

Τα προϊόντα προορίζονται κυρίως για χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν και στην κυπριακή αγορά, ενώ υπάρχουν σκέψεις για τη δημιουργία μίας ακόμη λίμνης κοντά στο γεφυράκι στην εισόδο, όπου θα προσφέρει ακόμα υψηλότερο επίπεδο στο private fishing μιάς και υπάρχει κόσμος που το αγαπά ιδιαίτερα.

 

 

Βέβαια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής καλό είναι προηγουμένως να έχετε ενημερωθεί για τις τιμές, τόσο του φαγητού όσο και των δραστηριοτήτων, γιατί για παράδειγμα εμείς που δεν γνωρίζαμε ότι τα ψάρια που ψαρεύουμε (και η αλήθεια είναι ότι πιάσαμε αρκετούτσικα), είμαστε υποχρεωμένοι να τα πληρώσουμε και να τα πάρουμε, υπερχρεωθήκαμε, ενώ θα μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει ή τουλάχιστον να είχαμε πιάσει λιγότερα.

(Ο ανταγωνισμός ποιος θα πιάσει τα περισσότερα… μας έφαγε!)  

 

 

Εγώ πάντως, χάρηκα που ανακάλυψα ένα τέτοιο μέρος στην Κύπρο και ειλικρινά στάθηκε beyond expectations, δικαιολογώντας απόλυτα το όνομα του!

 

 

Να εκμεταλλεύεστε τα Σαββατοκύριακα σας με τον καλύτερο τρόπο για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας…

 

Σας φιλώ γλυκά, 

 

Εβελίνα

 

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles