Τα πρώτα μας γενέθλια δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα

By Evelina Kyrasta Mar 01, 2018
Thumbnail

Σε μία εβδομάδα από σήμερα, συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου, το Lime and Life κλείνει τον πρώτο του χρόνο και κανονικά αυτό το editorial θα έπρεπε να δημοσιευθεί τότε.

Μερικές φορές όμως οι εξελίξεις σε προλαβαίνουν και η χαρά σου όχι μόνο δεν μπορεί να κρυφτεί, αλλά θέλεις να τη φωνάξεις και να τη μοιραστείς με όλους όσους βρέθηκαν στο δρόμο σου και σε στήριξαν με τον δικό τους τρόπο.

Τα σχόλια κατά καιρούς συγκινητικά, για μία προσπάθεια που ξεκίνησε περισσότερο ως προσωπική επιθυμία και ενθουσιασμός, αλλά γρήγορα αγκαλιάστηκε και αναγνωρίστηκε τόσο για την αισθητική όσο και το συγκεκριμένο της ύφος.

Το να παραμείνεις πιστός και συνεπής απέναντι στην αρχική σύλληψη μιας ιδέας, θεωρώ ότι ήταν το πιο απαιτητικό κομμάτι αυτής της πορείας ή, καλύτερα, η μεγαλύτερη πρόκληση.

Η έκφραση «κάθε επιλογή έχει ένα τίμημα, ένα κόστος, μία ευθύνη» φυσικά και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Αυτό όμως που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι ότι η δυνατότητα της επιλογής από μόνη της μας κατατάσσει αυτόματα στους τυχερούς τούτου του κόσμου, αν αναλογιστούμε και τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Έχουμε το δικαίωμα και την ελευθερία να καθορίσουμε την ταυτότητα μας και αυτή ακριβώς είναι η δύναμη μας!

Όταν λοιπόν η προσπάθεια σου τυγχάνει αναγνώρισης που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν είχες φανταστεί, ίσως και να μπορούσες να το χαρακτηρίσεις επιτυχία. 

Το να ενταχθεί το Lime and Life στην οικογένεια της DPG Media Cyprus, ξεπερνάει σε πρώτη φάση όλους τους στόχους που είχα θέσει. 

Άλλωστε, αυτή είναι η μαγεία του να ξεκινάς κάτι από το μηδέν και σιγά σιγά να το βλέπεις να μεγαλώνει και να εξελίσσεται παράλληλα με εσένα.

Είναι ωραίο πράγμα να αναγνωρίζεις την προσφορά των άλλων στη ζωή σου, όσο "γραφικό" ή μπανάλ και αν το θεωρούν μερικοί. 

Για τον λόγο αυτό, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου σε Ελλάδα και Κύπρο… χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο!

Στους νέους μου συνεργάτες για την πολύ καλή διάθεση απέναντι μου και τον τρόπο που χειρίστηκαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να προχωρήσει αυτή η συνεργασία.

Last but not least, σε όλους εσάς που μας βάζετε στην καθημερινότητα σας, μας αφιερώνετε τον χρόνο σας και μοιραζόμαστε ενδιαφέροντα, προβληματισμούς και σκέψεις.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια αυτό που νιώθω, όμως η σημερινή ημέρα, είναι μία μέρα σταθμός στην προσωπική μου ιστορία.

Τα καλύτερα έρχονται…

Και μην ξεχνάτε… όλα θέλουν προσπάθεια! 

 

Εβελίνα

P.S. Μιχάλη μου, είσαι ήρωας!

 


 

On Instagram @kyrastev