Τα τρία λευκώματα που θα κλέψουν τις καρδιές των απανταχού fashionistas

By Evelina Kyrasta Apr 09, 2018
Thumbnail

Πρόσφατα, τρεις επώνυμες και super stylish κυρίες από τη σκηνή της παγκόσμιας μόδας κυκλοφόρησαν τρία πολυτελέστατα λευκώματα, κερδίζοντας την προσοχή των απανταχού fashionistas.

Anna dello Russo

Πρώτη και καλύτερη η Anna dello Russo, η οποία θεωρείται μία από τις πιο διαχρονικές παρουσίες του χώρου. Παρόλο που τα outfits που επιλέγει, χαρακτηρίζονται σχεδόν πάντα από κάποιο bold στοιχείο, καταφέρνει να διατηρεί την ισορροπία, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστή στο δικό της στιλ.

Το νέο της βιβλίο με τίτλο “AdR Book: Beyond Fashion” παρουσιάζει την πολύχρονη πορεία του απόλυτου fashion icon και editor από τα 80s μέχρι σήμερα, ενώ περιλαμβάνει και κάποια από τα πιο ευφάνταστα και πετυχημένα σύνολα που έχει φορέσει!

Giovanna Battaglia

Άλλη μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα που φημίζεται για το εξαιρετικό ντύσιμο και τους συνδυασμούς που τολμά να κάνει. Έντονα χρώματα και εκκεντρικά κομμάτια με μία δόση κλασικής αισθητικής, την κάνουν πάντα να ξεχωρίζει και να δίνει έμπνευση σε εμάς τις υπόλοιπες.

Το βιβλίο της με τίτλο “Gio_Graphy: Fun in Wild World of Fashion” περιέχει τον προσωπικό οδηγό στιλ που ακολουθεί η ίδια, αλλά και σκέψεις πάνω σε διάφορα θέματα της μόδας, εμπειρίες από ταξίδια και άλλες stylish λεπτομέρειες.

Pernille Teisbaek

Τέλος, η Pernille Teisbaek, η διάσημη influencer, στιλίστρια και μοντέλο από τη Δανία, μας μαθαίνει μέσα από το βιβλίο της “Dress Scandinavian”, το τέλειο σκανδιναβικό look. Όπως η ίδια πρεσβεύει, το κλειδί για πετυχημένες εμφανίσεις είναι να «ισορροπήσετε το στιλ και το συναίσθημα, δίνοντας έμφαση στην αυτοπεποίθηση». 

Εκτός από πανέμορφες φωτογραφίες, στο συγκεκριμένο λεύκωμα μπορούμε να βρούμε συμβουλές σχετικά με το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε υφάσματα, χρώματα και μοτιβά, ώστε να δημιουργήσουμε μία minimal γκαρνταρόμπα που κάθε γυναίκα θα ζήλευε. Εκτός από όλα αυτά όμως, η υπέρμαχος του beauty natural look μας δίνει και homey tips.

Διαλέγουμε και παίρνουμε!

On Instagram @kyrastev