Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 02/06 - 08/06

By Evelina Kyrasta Jun 01, 2019
Thumbnail

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η αστρολογία λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Όλη αυτή η εβδομάδα σε θέλει να απασχολείσαι με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Ενδεχομένως να κάνεις αγορές, να ξεκινήσεις μια ανακαίνιση του χώρου σου ή δουλειές νοικοκυριού που απαιτούνται λόγω εποχής… Ξέρεις, φύλαγμα τα χειμωνιάτικα, κατέβασμα τα καλοκαιρινά και τέτοια. Βέβαια, στις 7 του μήνα υπάρχει η πιθανότητα μιας δυσάρεστης έκπληξης που θα σε επηρεάσει και η οποία μπορεί να μη σχετίζεται άμεσα με σένα αλλά ένα πολύ δικό σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα που το άγχος θα σε εγκαταλείψει, θα αισθάνεσαι πιο «άνθρωπος» στην καθημερινότητά σου, ενώ θα βρεις το χρόνο για να κάνεις κάποια πράγματα που ήθελες ή να δεις πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που αγαπάς και σου έχουν λείψει. Από την άλλη, μια τυχαία συνάντηση ή γνωριμία ή μια είδηση που δεν περίμενες στις 7/6 θα φτιάξει τη μέρα σου. Δεν αποκλείεται να μάθεις και κάτι ευχάριστο για πολύ δικό σου άτομο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, σε παράτησε, όμως καλό θα σου κάνει γιατί από τον Καρκίνο πια σε συμμαζεύει και στρέφει το μυαλό σου στα οικονομικά και ερωτικό-σεξουαλικά σου θέματα. Σε προτρέπει να κάνεις σχέδια και να βρεις τρόπους να εξοικονομήσεις χρήματα, σε κάνει λιγότερο σπάταλο αλλά και επιφυλακτικό στο πού δίνεις τα φιλιά σου. Πάντως στις 7 του μήνα ενδέχεται να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα είτε με μια μυστική βοήθεια που θα λάβεις είτε με ένα μυστικό που αφορά σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι που θα σου αναπτερώσει το ηθικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης προχώρησε, ο Ερμής έφτασε στο ζώδιό σου και θα δεις αμέσως να συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον πάνω σου. Εσύ από την άλλη, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή αλλά και να βρεις τρόπους να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδια ή επιδιώξεις σου, χωρίς να βιάζεσαι και πάντα παίρνοντας τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης. Σαν από μηχανής θεός, στις 7/6 θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει λύσεις και διασυνδέσεις ενώ δεν αποκλείεται μέσω μιας παρέας να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου πάρει τα μυαλά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Περισσότερο κλεισμένος στον εαυτό σου θα είσαι αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως γιατί νιώθεις ότι κάπου έχεις χάσει τη μπάλα και χρειάζεται να ισορροπήσεις και σε συναισθηματικό επίπεδο και σε ψυχολογικό. Μπορεί και να οφείλεται σε αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά σου που δεν έχεις τη δυνατότητα να τις αναβάλεις, οπότε να θυσιάζεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου κι αυτό να σε πειράζει. Στις 7 πάντως θα εκπλαγείς δυσάρεστα με όσα μάθεις, που θα αφορούν ένα πρόσωπο και ό,τι διαδίδει για σένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται η εβδομάδα για σένα, καθώς ο Ερμής έρχεται να κάνει πιο ενεργή την κοινωνική σου ζωή. Θα διασκεδάσεις, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα αλλά θα δεθείς πολύ περισσότερο με κάποιους φίλους σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να αναπτυχθούν κι ερωτικά αισθήματα με ένα πρόσωπο από τον κύκλο σου. Στις 7 του μήνα μια εξέλιξη που αφορά σπουδές, νομικά θέματα ή το εξωτερικό θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Πιθανή είναι και μια απροσδόκητη γνωριμία μέσω διαδικτύου ή ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Με τον Ερμή να περιδιαβαίνει τον 10ο οίκο σου, πολλά θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου θα έρθουν στο προσκήνιο. Ένας προγραμματισμός πλάνου για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίος όπως επίσης και μια συζήτηση με το αφεντικό ή τον προϊστάμενό σου, που πρέπει να κάνεις, αν υπάρχουν μέσα σου παράπονα ή θέλεις κάτι να ζητήσεις. Στις 7 πάντως ίσως τα πράγματα εξελιχθούν διαφορετικά απ’ όσο πίστευες ή θα συμβεί μια αλλαγή που δεν περίμενες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα θα είναι μάλλον καλή για σένα, αφού ο Ερμής, στον φίλο σου, Καρκίνο, ενισχύει την παρουσία σου, σε κάνει αγαπητό αλλά και συζητήσιμο, οπότε εύκολα θα λύσεις διάφορες παρεξηγήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να τρέξεις γραφειοκρατικά σου θέματα. Ίσως κάνεις και μια αγορά μεταφορικού ή επικοινωνιακού μέσου. Αν έχεις κάτι τέτοιο υπόψη σου όμως, απόφυγέ το στις 7 του μήνα. Επίσης, πρόσεξε για μικροατυχήματα και απόφυγε συζητήσεις ευαίσθητων θεμάτων με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, που ενδεχομένως να καταλήξουν σε τσακωμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες. Μάλιστα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε οικονομικά θέματα και κυρίως στο πώς θα καταφέρεις να καλύψεις τρέχουσες ανάγκες και υποχρεώσεις σου, αλλά και πώς θα εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα για να κάνεις ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας σε περίπτωση που χρειαστεί. Στις 7 του μήνα μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα αφορά σε θετικές αλλαγές στη δουλειά σου ή στην αύξηση των εσόδων σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Με τον Ερμή πλέον απέναντί σου, αυτή την εβδομάδα, καλό θα ήταν να πάρεις τις πάσες που σου δίνει και προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Βλέπεις και ακούς παράπονα, υπάρχουν γκρίνιες για την στάση σου, που γίνεται συχνά σκληρή ή ψυχρή και να καταλάβεις ότι πιο σημαντικοί απ’ όλα είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλάι σου. Στις 7 του μήνα, δεν αποκλείεται να φας ξαφνικά μια επίθεση που θα έχει σαν στόχο να σε ταρακουνήσει. Επίσης, αν είσαι μόνος, πιθανόν να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε αναστατώσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Ο Ερμής στον Καρκίνο σε προτρέπει να αφήσεις για λίγο τους έρωτες και να ρίξεις το ενδιαφέρον σου στη δουλειά σου, ώστε να δρομολογηθούν ή να κλείσουν θέματα που είναι ανοιχτά. Το να προστατεύσεις τα δικαιώματά σου, επίσης, είναι απαραίτητο, ιδίως αν βλέπεις ότι κινδυνεύουν να καταπατηθούν. Η υγεία και η σωστή διατροφή είναι ζητήματα που επίσης θα σε απασχολήσουν. Στις 7 του μήνα, σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ίσως χαλάσει κάτι στο σπίτι σου και εκτός από ταλαιπωρία θα σου κοστίσει και σε χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Μια χαρά ξεκινά η εβδομάδα για σένα, ακόμα καλύτερο μπορεί να γίνει το τέλος της, αφού ο Ερμής στον 5ο οίκο σου πια, τον Καρκίνο, ευνοεί τα ερωτικά σου και τα θέματα με τα παιδιά ή το ταίρι σου, αν έχεις. Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία και το συναίσθημα που έτσι κι αλλιώς έχεις άφθονα από μόνος σου θα σε κατακλύσουν, το ίδιο κι η διάθεση να βρεις ένα πρόσωπο για να ζευγαρώσεις γι’ αυτό και θα γίνεις πιο κοινωνικός. Στις 7 του μήνα, ίσως κεραυνοβοληθείς από έρωτα, κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία ή λάβεις ένα μήνυμα που θα σε κάνει να πετάξεις στα σύννεφα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

On Instagram @kyrastev