Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 03/03 - 09/03

Τρίτη, Μάρτιος 5, 2019 - 09:00

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Ο Ουρανός είχε φύγει αρκετά χρόνια από πάνω σου, αλλά η τωρινή του θέση, στον 2ο ηλιακό σου οίκο, μάλλον φέρνει μεγαλύτερες αλλαγές και στα ερωτικά και στα οικονομικά σου. Οι εκπλήξεις μπορεί να ξεκινήσουν κι από αυτή την εβδομάδα για να πάρεις μια γεύση του πώς κάποια πράγματα έρχονται τούμπα. Τώρα, θα γυρίσει ο τροχός, αλλά αν θα γελάσεις… φτωχέ μου εξαρτάται από την αντίληψη, τις αξίες και την… αδιαφορία σου. Καλά άκουσες! Ό,τι δεν κυνηγάς, αυτό είναι πιθανό να σου κάθεται!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Εντάξει, πάνω που σε άφησε ο Άρης και πήγε παρακάτω, σε πιάνει ο Ουρανός. Τον θυμάσαι; Μπήκε, βγήκε κάποια στιγμή στο ζώδιό σου, αλλά δε σε ξέχασε καθόλου. Έρχεται λοιπόν τώρα με φόρα για να μείνει και να σου αλλάξει εμφάνιση, αντιλήψεις και γενικώς τίποτα να μην θυμίζει από ένα σημείο και μετά τον παλιό σου εαυτό. Εντάξει, όχι μπαμ-μπαμ! Θα πάρει χρόνο! Θα υπάρξουν και γεγονότα και τελικά, σιγά-σιγά, θα γίνεις διαφορετικός ή απλά ανανεωμένος, με άλλα θέλω και μυαλά!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Ανάλαφρος, φρέσκος, σαν να σε άφησαν όλοι οι πλανήτες στην ησυχία σου, θα νιώσεις αυτή την εβδομάδα που θα τρέξει σαν το γάργαρο νερό, χωρίς σκαμπανεβάσματα και δράματα. Ίσα-ίσα που θα έχεις και την άνεση του ελεύθερου χρόνου να κάνεις κάποια πράγματα που ήθελες ή να συναντήσεις ανθρώπους που σου είχαν λείψει. Από την άλλη, πολλά μυστικά θα μαθευτούν κι όχι μόνο θα ικανοποιήσεις την περιέργειά σου, αλλά θα μάθεις και τι γινόταν πίσω από την πλάτη σου από άτομα που δεν φανταζόσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Από τη μια έχεις ευκαιρίες για να αυξήσεις τα χρήματά σου, από την άλλη συμβαίνουν και διάφορα στο κοινωνικό σου περιβάλλον, όπου κι εσύ κάνεις ανοίγματα και θέλεις να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, έτσι, με τούτα και με εκείνα, η ζωή σου σαν να παίρνει μια άλλη τροχιά. Κι όσο δε σκέφτεσαι τα παλιά και δε φοβάσαι τα καινούργια, τόσο οι πιθανότητες θα αυξάνονται και να αποκτήσεις έναν κύκλο με άτομα που έχουν τα μέσα και τις άκρες και να γεμίσεις την τσέπη σου. Αρκεί να τολμήσεις!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη μια χαρά σου είναι απέναντί σου αυτό το διάστημα και σε βοηθά μέσω του συντρόφου σου ή ενός συνεργάτη σου να αποστασιοποιηθείς και να δεις τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πιο ψύχραιμα έως και «αναίσθητα». Ωστόσο, να το ξέρεις ότι ξεκινά μια περίοδος έντονων αναταράξεων, εντάσεων και ανατροπής δεδομένων, που ναι μεν μπορεί να πήρες μια γεύση πρόσφατα, όμως εδώ μιλάμε για όλο αυτό Χ 4. Μην αποκλείεις τίποτα, ούτε ακόμα και την αλλαγή καριέρας, αντικειμένου ή το να καταλήξεις στο να κάνεις κάτι δικό σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Ως το κατ’ εξοχήν εργατικό ζώδιο, το να πηγαίνουν όλα καλά στη δουλειά σου και να μην ταράζεται η κανονικότητα και το πρόγραμμά σου είναι απαραίτητα και για την ομαλή υγεία σου, αφού ούτε υστερία, ούτε άγχος σε πιάνει. Ε, όπως θα διαπιστώσεις, αυτήν την εβδομάδα, όλα θα κυλήσουν χαλαρά, ίσως μάλιστα έρθουν ή γίνουν και κάποια πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα. Από την άλλη, πλησιάζει η ώρα που θα πεις τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη σε συγγενείς και γνωστούς και θα βάλεις τον καθένα στη θέση του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Πολλά και διαφορετικά συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα, όμως όλα συμφωνούν στο ότι έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι στο χέρι σου και μπορείς να αντιστρέψεις τις καταστάσεις υπέρ σου, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά, αν σταματήσεις να κυνηγάς το οτιδήποτε και χαλαρώσεις. Όταν το σύμπαν κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, τότε θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το θετικό. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις και το καινούργιο!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Πρέπει να γίνεις πιο δεκτικός στις «εκπλήξεις» αφού η ζωή σου επιφυλάσσει αρκετές από εδώ και πέρα. Με τον Ουρανό απέναντί σου, τίποτα δε θα είναι δεδομένο και όπως το ήξερες. Ο τομέας των σχέσεών σου θα αλλάξει ριζικά, εννοώντας και ερωτικές και συνεργασίες, με καινούργιο κόσμο να εμφανίζεται και από τα «παλιά» πρόσωπα να μένουν ελάχιστα να σου θυμίζουν το παρελθόν. Κι εσύ όμως θα αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τα πράγματα και αν είσαι πιο ανοιχτός στο να αποδεχτείς τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, δε θα έχεις να ανησυχείς για πολλά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Τα δεδομένα αλλάζουν αυτή την εβδομάδα όσον αφορά στον εργασιακό σου τομέα, όπου ξεκινά μια περίοδος όπου πολλά δε θα ισχύουν ή το καθεστώς θα είναι τελείως διαφορετικό και είτε θα προσαρμοστείς και θα υιοθετήσεις τα καινούργια που θα έρθουν είτε θα χρειαστεί να την κάνεις, αν νιώθεις ότι το κλίμα δε σε σηκώνει. Επίσης, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή σου. Από την άλλη, μια τυχαία συνάντηση ή είδηση από συγγενή ή γνωστό σου θα σε κάνει αρκετά χαρούμενο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Όλες οι αλλαγές ξεκινούν από σένα κι αυτό θα πρέπει να μπει στο πετσί σου. Άφησε, λοιπόν, τη λογική παραπέρα, μαζί με την όποια συντηρητική αντίληψη και σταμάτα να ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις τα χρήματά σου ή να προσπαθείς να βάλεις την ερωτική-σεξουαλική σου ζωή σε ένα αυλάκι. Όλα θα γίνουν, όταν πρέπει, αρκεί να μη το σκέφτεσαι τόσο και να μην ζορίζεις τα πράγματα! Έπρεπε να είχες μάθει ως τώρα ότι όταν κυνηγάς κάτι πολύ, τελικά δε σου κάθεται, ενώ όταν δεν ελπίζεις, σου έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Εσύ τα πας καλά με τις αλλαγές, τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα, αλλά όταν τα προκαλείς εσύ, όχι όταν σου συμβαίνουν, όμως αυτό καλά θα κάνεις να το θυμάσαι και εφ’ όσον δε σου αρέσει να θεωρούν οι άλλοι κάτι δεδομένο, το ίδιο να κάνεις κι εσύ, κυρίως στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και κληρονομικά ή θέματα σπιτιού. Πάντως, προς το παρόν, η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να σπρώξεις προσωπικές σου επιδιώξεις, να ζήσεις διάφορες συναρπαστικές εμπειρίες και φυσικά να κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Εσύ φαίνεται προς το παρόν να είσαι στο απυρόβλητο και μάλλον περνάς όμορφα με την παρέα του εαυτού σου και λίγων ακόμα ανθρώπων, κάνεις τις συνειδητοποιήσεις σου, τις ανακαλύψεις σου και τα όνειρά σου. Η μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με την καθημερινότητά σου, την επικοινωνία και τις επαφές και σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου άτομα, όπου μάλλον θα υιοθετήσεις κάποιες διαφορετικές απόψεις, νοοτροπία ή στιλ. Ίσως πάψεις κιόλας να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και δεις κατάματα την αλήθεια προσώπων και καταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth