Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 04/11 - 10/11

Δευτέρα, Νοέμβριος 5, 2018 - 08:45

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

Ξεκινάει η εβδομάδα σας με πολύ καλύτερες προοπτικές. Αλλάζει η σκέψη σας και αυτό είναι το πρώτο θετικό βήμα, γιατί σας είχαν επηρεάσει αρνητικές σκέψεις που σας γύριζαν πίσω στο παρελθόν. Ήρθε η στιγμή να ξεσηκωθείτε…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 7 Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού, σας επηρεάζει πολύ. Προσπαθείτε να αντιληφθείτε τον κόσμο και τις καταστάσεις μέσα από στενές σχέσεις και συνεργασίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή να ανασάνετε! Ο Ερμής έχει ήδη μπει στον Τοξότη και σας δραστηριοποιεί ενώ παράλληλα σας απελευθερώνει και σας δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να κάνετε αυτό που θέλετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού σας αναγκάζει να κάνετε ένα γρήγορο flash back προκειμένου να «πετάξετε» οτιδήποτε δεν σας χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα θεωρείται ότι είναι και η αρχή της τύχης του ζωδίου σας, με τον Δία να περνάει στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και με την ύπαρξη του Ερμή στον Τοξότη. Βιώνετε μια νέα, αισιόδοξη και δημιουργική εποχή… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Μέσα στην αναμπουμπούλα και τις αλλαγές αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε κι εσείς ένα καλό και ξεχωριστό κομμάτι που αφορά το σπίτι σας και την οικογένειά σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, θα επηρεάσει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και θα σας ωθήσει σε αλλαγές που αφορούν την εξωτερική σας εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 7 του μηνός, θα σας φέρει κάποια προσωπικά ξεκαθαρίσματα που σχετίζονται με κάποια συναισθήματα ή καταστάσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Έφτασε η μεγάλη εβδομάδα με το μεγάλο δώρο που ξεκινά στη ζωή σας και δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας. Προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε κάποια πράγματα… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει σχετικά ήρεμα, όμως με τη Νέα Σελήνη στις 7 του μηνός, προσπαθήστε να μην αναλύετε πολύ τα προσωπικά θέματα των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Ο Άρης επιμένει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και προσπαθεί να σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθείτε και να «πάρετε» τα ηνία της προσωπικότητάς σας στα χέρια σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Βρίσκεστε σε μια φάση όπου νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει με έναν θετικό τρόπο, γιατί σταθεροποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας…  

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere