Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 06/01 - 12/01

Δευτέρα, Ιανουάριος 7, 2019 - 09:30

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Από τις 7/1, θα αρχίσεις και πάλι να αυξάνεις ταχύτητα, ίσως πάρεις και θάρρος από κάποιες καλές ειδήσεις ή μια πρόταση που θα σου σκάσουν και μια χαρά. Πάντως μια μετωπική με το αφεντικό σου ή έναν ανώτερό σου στις 8/1 δε θα τη γλιτώσεις, ενώ θα σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι στις 12/1 και ποιος είδε το Θεό....

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Δε σε αγγίζει τίποτα! Και τον τρόπο σου με τα λεφτά τον έχεις, και σου έρχονται κι άλλα, και τα σουξέ σου, και την καλοπέρασή σου! Φτου και κακό μάτι να μη σε πιάσει, δηλαδή. Ε, τώρα αν χαλαστείς λίγο στις 8/1 με κάτι που θα μάθεις, προσωρινό θα είναι! Τουλάχιστον θα ξέρεις ποιος ή ποια σε κακολογεί για να φυλάγεσαι!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Είσαι από τους πιο... ευνοημένους της εβδομάδας, αφού θα έχεις την Αφροδίτη από απέναντι να σου κλείνει το μάτι. Πιο δημοφιλής θα γίνεις, θα έχεις και τις κατακτήσεις σου, ίσως σου κάτσει και μια συνεργασία σούπερ. Τώρα, αν έχεις σχέση, μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα γιατί μπορεί το έτερο ήμισυ να σε προσγειώσει άσχημα στις 8/1!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα για σένα, στις 8/1 και μετά στις 12/1 θα δώσεις ένα γερό τράκο, θα έχεις τα νεύρα σου και γενικά θα βγάζεις καπνούς από τη μύτη στη δουλειά σου. Όλες τις υπόλοιπες μέρες όμως τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα, θα είσαι στον κόσμο σου και θα τα βλέπεις όλα θετικά...

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Για εσένα η εβδομάδα θα μπορούσε να περιγραφεί με το κλασικό «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν». Την πέφτεις και στην πέφτουν, διασκεδάζεις και καλοπερνάς και στο ενδιάμεσο κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Λίγο θα ανάψουν τα αίματα στη δουλειά, στις 8/1, μπορεί και να έχεις κάποιο μικροατύχημα, αλλά εντάξει, περαστικό θα είναι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: «Μέσα» μια χαρά θα τα πας, κοινώς, όμορφες καταστάσεις θα ζήσεις στο σπίτι σου, ίσως το αλλάξεις κιόλας ή κάνεις κάποιες αγορές, με την οικογένεια θα έρθεις πιο κοντά κι όλα κομπλέ. Ένα γεγονός που αφορά είτε στα ερωτικά σου είτε στα οικονομικά σου, στις 8/1, θεώρησέ το ως άσχημη παρένθεση γιατί γρήγορα θα ξεχαστεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα δείχνει για σένα ανεκτή, όχι σούπερ και θα κινηθεί σε αρκετά χαλαρούς ρυθμούς, αν εξαιρέσεις ότι στις 8/1 μπορεί να συγκρουστείς με το ταίρι σου ή ένα συνεργάτη σου, όπως επίσης και στις 12/1 που ενδέχεται να σε πιάσει κρίση και να ξεσπάσεις άσχημα. Κατά τα άλλα, δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Είτε είσαι ξύπνιος είτε κοιμάσαι, η τύχη σου δουλεύει! Τόσο στον οικονομικό, όσο και στον ερωτικό τομέα οι ευκαιρίες και τα αβαντάζ που έχεις είναι πολλά. Στο χέρι σου είναι να τα αξιοποιήσεις και να μη μείνεις μόνο στο ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε... Στις 8/1, μπορεί να τα πάρεις άσχημα από κάτι που θα μάθεις κι αφορά στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σου στις 7/1 και να ήθελες να τα βάψεις μαύρα -που λέει ο λόγος – δεν μπορείς. Πρώτον γιατί θα ξεσηκωθείς τελείως και δε θα μαζεύεσαι με τίποτα και δεύτερον γιατί θα σου σκάνε ευκαιρίες από παντού. Ό,τι κι αν συμβεί στο ενδιάμεσο δε θα σε αγγίξει σε βάθος, όπως ας πούμε ένα γεγονός που αφορά στα οικονομικά ή τα ερωτικά σου, στις 8/1 ή στις 12/1, αφού μία που θα γίνει και μία που θα το έχεις ξεπεράσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Στις 8/1 θα φορτώσεις άσχημα, ενώ στις 12/1 μπορεί να σε πιάσει κρίση και να ξεσπάσεις σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου, που όμως ίσως δε φταίει και να βρέθηκε μπροστά σου την λάθος στιγμή, πληρώνοντας τη νύφη για όλα τα υπόλοιπα που σου έχουν συμβεί, οπότε πρόσεξε! Κατά τα άλλα, η ψυχολογία σου θα αρχίσει να φτιάχνει κατά πολύ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Μια χαρά θα είναι για σένα όλη η εβδομάδα. Θα κάνεις και καινούργιες επαφές, θα βγεις, θα τα πεις με φίλους και γνωστούς και δε θα χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για τίποτα. Ακόμα και μια έντονη διαφωνία να έχεις στις 8/1 ή στις 12/1, μάλλον θα σε φτιάξει! Πρόσεξε όμως γιατί δημιουργείς εντάσεις και ανταγωνισμούς!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Είπαμε, εσύ δε χαμπαριάζεις!Είσαι μέσα στην τρελή χαρά, με τα ωραία σου, με την προσοχή όλων πάνω σου και ένα καρφωμένο χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Άσε που τραβάς σαν μαγνήτης κι ερωτικά!Μπορεί να μανουριαστείς λίγο στις 8/1 με ένα φιλικό άτομο ή να ξετιναχτείς οικονομικά στις 12/1 αλλά σύντομα θα επιστρέψεις στον μαγικό σου κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth