Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 07/04 - 13/04

Δευτέρα, Απρίλιος 8, 2019 - 09:45

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Ίσως είσαι ο μόνος ο οποίος δεν κινδυνεύει από τίποτα, πέρα από τον κακό του εαυτό, αυτόν που τον κρατά συνεχώς στην τσίτα και μόνιμα ψάχνει για νέες συγκινήσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μάλιστα να αισθάνεσαι ανικανοποίητος τόσο με την σεξουαλική σου ζωή, όσο και τα οικονομικά σου. Αλλά, το να πέφτεις με τα μούτρα να γεμίσεις τα κενά δε σημαίνει ότι θα τα καταφέρεις κιόλας. Είναι προτιμότερο το να κάνεις focus στο τι έχεις κι όχι το τι δεν έχεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Ο Ουρανός σε έχει σφιχταγκαλιαμένο και δε σε αφήνει να κουνηθείς, προσπαθώντας να σε πείσει ότι πρέπει να αρχίζεις να αλλάζεις μυαλά και συνήθειες γιατί δε θα τη βγάλεις καθαρή επιμένοντας σε όσα ήξερες, πίστευες και ένιωθες. Από την άλλη, θα είσαι με το χέρι στην τσέπη, αφού πριν προλάβεις να χαρείς τα χρήματα που παίρνεις, θα σκάει ένα έξοδο και θα πρέπει να τα δώσεις και μάλιστα, τόσο γρήγορα, που λες και παραφυλάει κάποιος και μόλις πας να χαμογελάσεις, αμέσως να σου στερήσει τη χαρά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης συνεχίζει κι αυτήν την εβδομάδα να βρίσκεται από πάνω σου και να σε σπρώχνει συνεχώς να κάνεις πράγματα. Το θέμα είναι ότι σου βγάζει μια φούρια και επιθετικότητα, καθώς δε μπορείς να κρατήσεις τη γλώσσα σου, που για τις σχέσεις σου δεν είναι ό,τι καλύτερο. Στις 9 του μήνα κυρίως θα εκφράσεις με χαρακτηριστική άνεση αυτά που νιώθεις και ναι μεν εσύ θα ξαλαφρώσεις, αλλά οι κοντινοί σου άνθρωποι θα αντιδράσουν έντονα με το στιλάκι και τη συμπεριφορά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Έχεις ανεβάσει στροφές στη δουλειά σου, ενδεχομένως και να ετοιμάζεις κάποιο project γι’ αυτό βρίσκεσαι ή συζητάς με ανθρώπους που γνωρίζουν κάποια πράγματα περισσότερο ή μπορούν να στηρίξουν την προσπάθειά σου. Μαζεύεις όμως και πληροφορίες που σε αφορούν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, μάλιστα στις 9/3 κάποιες από αυτές θα είναι αρκετά διαφωτιστικές και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να καταλάβεις τι παίχτηκε στο παρασκήνιο ή με τι ανθρώπους έχεις να κάνεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Οι κοινωνικές σου «υποχρεώσεις» ίσως είναι αυξημένες αυτή την εβδομάδα γι’ αυτό και το σπίτι σου δε θα σε βλέπει και πολύ. Όλο κάπου θα έχεις να πας ή με κάποιο πρόσωπο να συναντηθείς για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους, οπότε θα είσαι μόνιμα σε κίνηση. Στις 9, ενδεχομένως να έχεις μια κόντρα με φιλικό σου πρόσωπο ή άτομο από μια ομάδα ίσως γιατί δε θα σου αρέσει η γνώμη του και θα αντιδράσεις. Θα έχεις κι εσύ όμως την ευκαιρία να βγάλεις και τα δικά σου στην επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Αν περιμένεις να υπάρχεις ήρεμο κλίμα στη δουλειά σου κι όλα να κυλάνε σαν το γάργαρο νερό, μάλλον πρέπει να αλλάξεις πλευρό. Αυτή την εβδομάδα θα γίνουν διάφορα, που θα προκαλέσουν αναστάτωση ή ακόμα και ένταση ανάμεσα σε σένα και έναν προϊστάμενό σου ή ανταγωνιστή σου. Μάλιστα, στις 9 του μήνα θα φτάσεις στα πρόθυμα νευρικής κρίσης, αφού ούτε λίγο-ούτε πολύ θα σου ζητηθούν ευθύνες ή θα φανείς ότι εσύ έκανες κάπου λάθος και φταις παρά την έλλειψη σωστής πληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να θεωρηθεί «υπεύθυνος» αφού σου προκαλεί αρκετά ζητήματα στην καθημερινότητά σου, αλλά και μια ανυπομονησία να ξεμπερδεύεις με διάφορες υποθέσεις ώστε να ξέρεις τι θα γίνει από δω και πέρα. Όλο αυτό όμως βγαίνει και στη συμπεριφορά σου, όπου εκνευρίζεσαι πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές, με αποτέλεσμα στις 9 του μήνα, να έχεις ένα ωραιότατο ξέσπασμα, παρουσιάζοντας μια εικόνα που δε θα θυμίζει καθόλου τον καλό, χαμογελαστό σου εαυτό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Μπορεί ο Άρης στους Διδύμους να σου δίνει ενέργεια, να σε σπρώχνει να ερευνήσεις περισσότερο οικονομικά θέματα και να ψάχνεις τρόπου να εξασφαλίσεις πιο πολλά χρήματα ή να βρεις πηγές εσόδων, ωστόσο σε κάνει και επιρρεπή στις σπατάλες και τα έξοδα, γι’ αυτό και πρέπει να κρατάς τα ηνία σφιχτά και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα. Στις 9 του μήνα, ίσως έρθεις σε δύσκολη θέση από ένα μυστικό, κάτι που θα σου εξομολογηθούν ή μια ερωτική κρούση που θα θυμίζει περισσότερο παρενόχληση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Οι μάχες και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις καλά κρατούν στις σχέσεις σου, όμως κι εσύ δε δείχνεις καμία διάθεση να κάνεις πίσω. Ίσα-ίσα που παίρνεις φωτιά με το παραμικρό και σε αρκετές περιπτώσεις τραβάς το σχοινί. Στις 9/4, μάλιστα, από μια μικρή αφορμή, θα φτάσετε στο σημείο να αλληλοκατηγορείστε με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου. Πιθανόν να διεκδικήσεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων που δε θα του αρέσει. Αν είσαι ελεύθερος συνεχίζεις ακάθεκτος την επέλασή σου και τίποτα δε σε φρενάρει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη να έχει στρογγυλοκαθίσει στον τομέα της εργασίας σου, οι εντάσεις, οι ανταγωνισμοί και οι διαφορετικές απόψεις τις οποίες ο καθένας υποστηρίζει με σθένος θα σε φτάσουν στα όριά σου. Το φορτωμένο πρόγραμμα και οι δουλειές που σκάνε η μια μετά την άλλη και πρέπει να γίνουν σε χρόνο dt είναι συνηθισμένο φαινόμενο, όμως οφείλεις να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου γιατί η σωματική εξάντληση είναι πολύ κοντά. Μάλιστα, στις 9 του μήνα ίσως έχεις ενοχλήσεις στην υγεία σου που οφείλεις να λάβεις υπόψη σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Σε τρομερή κινητικότητα θα βρίσκεσαι αυτή την εβδομάδα, όπου θα σου σκάσουν διάφορες συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα φιλικά, αλλά και καινούργιες γνωριμίες που ενδεχομένως να έχουν και επαγγελματικό ενδιαφέρον. Μάλιστα, στις 9 του μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις και καινοτόμες ιδέες, ενώ είναι πιθανό να κάνεις και ένα σημαντικό κονέ. Αν έχεις παιδιά, όμως, θα σου είναι δύσκολο να τα συμμαζέψεις. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σου ζωή και την αστάθεια που θα επικρατεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Θα χρειαστεί να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, αυτή την εβδομάδα, γιατί θα υπάρξουν δουλειές στο σπίτι που πρέπει να γίνουν και μάλιστα γρήγορα, όπως και διάφορα οικογενειακά ζητήματα που χρειάζεται να λυθούν. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε στιγμή, πόσο μάλλον να ευχαριστηθείς τον ελεύθερο χρόνο σου. Στις 9, ίσως υπάρξει και μια προστριβή με ένα δικό σου πρόσωπο εξ αιτίας των διαφορετικών γνωμών ή τρόπου αντιμετώπισης που θα έχετε για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

Summer must haves... #chanel #chanelbags #chanelsbeachthemedspingshow #vacay #beachready #shoptilldrop JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt