Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 09/06 - 15/06

By Evelina Kyrasta Jun 08, 2019
Thumbnail

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η αστρολογία λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη πια στον 3ο οίκο σου, η καθημερινή σου ζωή αποκτά φρεσκάδα και κίνηση, οπότε θα νιώσεις και πιο ορεξάτος να κάνεις πράγματα, να δεις κόσμο που θέλεις, να μιλήσεις και να γνωριστείς. Στις 11 του μήνα θα πάρεις βραβείο στις δημόσιες σχέσεις, ωστόσο, στη δική σου χρειάζεται να δείξεις μια κατανόηση και να μην βλέπεις τα πράγματα εγωιστικά. Στις 13 θα έχεις μια απρόσμενη εξέλιξη στα ερωτικά ή οικονομικά σου, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος και αποφασιστικός, θα τα βγάλεις πέρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Μια χαρά θα σου εξηγηθεί η Αφροδίτη στους Διδύμους που έρχεται να σε βγάλει από τις κλασικές σου συνήθειες και να σε κάνει (ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει) πιο ευέλικτο σε οικονομικά και ερωτικά σου θέματα. Γεγονός είναι ότι ευκαιρίες για να βγάλεις χρήματα με διαφορετικό τρόπο θα έχεις, όπως επίσης και προτάσεις ή μια συμφωνία που θα σου εξασφαλίσει αρκετά οφέλη. Στις 13 ίσως κάνεις την έκπληξη στη σχέση σου ή σε μια συνεργασία, με μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, ενώ στις 15 θα πάρεις μια γεύση για το τι σημαίνει «αν έχεις τύχη, διάβαινε».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Και πώς να μην χαίρεσαι, αφού η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιό σου, αποφασισμένη να σε κάνει το κέντρο του ενδιαφέροντος και να σου χαρίσει εύνοια σε προσωπικά θέματα; Αρκετά πιο ανανεωμένος και κεφάτος θα είσαι όλη την εβδομάδα, ίσως, μάλιστα, σκεφτείς να φρεσκάρεις την εμφάνιση ή τη ντουλάπα σου. Το σίγουρο είναι ότι θα σε φέρει κοντά σε αρκετούς και διαφορετικούς ανθρώπους, με τους οποίους θα έχεις τη δυνατότητα να αναπτύξεις είτε επαγγελματικές ή φιλικές είτε ερωτικές σχέσεις. Στις 13 είναι πιθανή μια απροσδόκητη αλλαγή στη δουλειά σου ή ξαφνική αδιαθεσία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Οι συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον αρχίζουν και βελτιώνονται, επιτρέποντάς σου και σένα να χαλαρώσεις για λίγο τους ρυθμούς σου και να ηρεμήσεις. Η ψυχολογία σου θα είναι καλύτερη και θα έχεις πια περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Συναντήσεις και συζητήσεις σχετικές με επαγγελματικά θέματα είναι επίσης πιθανές, ακόμα και σαν ανίχνευση πρόσφορου εδάφους. Κάποιες πληροφορίες που θα πάρεις θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες. Μια μικρή ένταση δεν αποκλείεται στις 13 με άτομο από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Μέσα στο κέφι και τη χαρά θα είσαι αυτή την εβδομάδα, που όπως όλα δείχνουν, καθημερινά θα έχεις κάπου να πας και κάποιον/α να συναντήσεις, φίλους ή γνωστούς. Δεν αποκλείεται επίσης να μπουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα, ενδεχομένως και νεαρότερα, που θα σε παρασύρουν στους ρυθμούς τους, όπως επίσης και να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι. Στις 13 του μήνα, όμως, η διάθεσή σου θα χαλάσει, εξ αιτίας διαφόρων επαγγελματικών ζητημάτων που θα προκύψουν ξαφνικά, ενώ είναι πιθανό να μεταφέρεις την ένταση και στο σπίτι σου, ξεσπώντας σε αγαπημένα σου άτομα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 10ο οίκο σου, τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα βελτιωθούν αρκετά, κυρίως να ασχολείσαι με τα μέσα ενημέρωσης, μεταφοράς ή επικοινωνίας. Ωστόσο, δε θα λείψουν και οι επιπόλαιες συμπεριφορές ατόμων μέσα από το χώρο ή η προχειρότητα που θα αντιμετωπίζονται διάφορα ζητήματα που θα σου σπάνε τα νεύρα. Επίσης, να έχεις ανοιχτό πνεύμα και να σκεφτείς καλά πριν αρνηθείς μια πρόταση, επειδή δεν είναι αυτή που περίμενες. Στις 13 του μήνα πιθανόν να χαλάσει η διάθεσή σου από κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις, οι οποίες ενδεχομένως να μην αφορούν εσένα αλλά ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο χαριτωμένο και συμπαθή, οπότε έχεις τη δυνατότητα και να πλησιάσεις πιο εύκολα ανθρώπους που σου προκαλούν το ενδιαφέρον και να επικοινωνήσεις τα θέματά σου με επιτυχία, αφού κάποιος ή κάτι θα βρεθεί και θα σου λύσει τα χέρια. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε ζητήματα νομικής ή εκπαιδευτικής φύσης. Στις 13 του μήνα, όμως, ενδέχεται μια αλλαγή να σε ξεβολέψει και να αναγκαστείς να πάρεις άμεσα αποφάσεις για ένα οικονομικό ή ερωτικό σου ζήτημα. Ενδέχεται να ενδώσεις και σε ένα πειρασμό που θα εμφανιστεί μπροστά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Κι αυτή η εβδομάδα προβλέπεται καλή για σένα και μάλιστα θα αποκτήσεις μεγάλη εύνοια σε δυο τομείς που σε καίνε: σεξ και χρήμα. Και στις δύο περιπτώσεις οι ευκαιρίες θα αρχίσουν να σκάνε η μια μετά την άλλη και εκεί θα πρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση για να βγεις φανερά κερδισμένος από όλες τις απόψεις. Στις 13 του μήνα, ενδεχομένως να υπάρξει μια μίνι σύγκρουση με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, γιατί κι εσύ θα είσαι ανυποχώρητος και η άλλη πλευρά σε διάφορα που θέλεις να γίνουν. Επίσης, σενάρια που κάνεις στο μυαλό σου, επηρεάζουν αρνητικά και τα συναισθήματά σου, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη απέναντί σου, το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο στη σχέση και τις συνεργασίες σου, αφού και η ζωή με το ταίρι σου θα γίνει πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρα και θα έχεις ηθική ή και υλική απόδοση. Το θέμα είναι να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και αρχίσεις τα κρυφοκοιτάγματα και τα φλερτ γιατί -όσο να πεις- μια τάση για στραβοτιμονιές θα στην βγάλει. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βέβαια, το ότι είσαι δημοφιλής στο αντίθετο φύλο και σου γίνονται προτάσεις και φλερτ θα το εκμεταλλευτείς αρκετά. Μια αλλαγή δεδομένων στη δουλειά σου στις 13 του μήνα θα σε εκνευρίσει, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια μικρή ενόχληση στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Το παν είναι για σένα να ξεπερνιούνται γρήγορα προβλήματα στη δουλειά σου και να ρολάρουν τα πράγματα, χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα. Κι αυτό μάλλον θα συμβεί αυτή την εβδομάδα και θα πάρεις μια γερή ανάσα, θα σου φύγει το άγχος και ενδεχομένως να εκτιμηθεί κι η προσφορά σου, παίρνοντας ένα δωράκι ή τα εύσημα από τους ανωτέρους σου. Από την άλλη, η σχέση σου με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου θα γίνει πολύ καλύτερη. Δεν αποκλείεται να κλείσεις και ραντεβού για ιατρικά τσεκάπ. Κάτι απροσδόκητο θα συμβεί στις 13 που θα έχει να κάνει με τα ερωτικά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, να περνά στους Διδύμους, θα νιώσεις σαν έφηβος με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Η διάθεσή σου θα γίνει πιο ανάλαφρη, η τάση σου να τα παίρνεις όλα πιο χαλαρά στα ερωτικά σου θα μεγαλώσει, ενώ θα βγάλεις και την υγιή τρέλα σου, ρίχνοντάς το στα ξενύχτια και τις περιπέτειες. Κύριος στόχος σου είναι να ξανανιώσεις, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση και να περνάς καλά. Εννοείται ότι η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο θα μεγαλώσει. Εν τούτοις, στις 13 του μήνα θα υπάρξει μια απρόσμενη εξέλιξη σχετική με τη δουλειά ή το σπίτι σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη μπαίνει στον 4ο οίκο σου, οπότε θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα οικογενειακά ή του σπιτιού σου. Θα σε κάνει κι εσένα πολυδιάστατο και θα καταπιαστείς με ένα σωρό πράγματα που πρέπει να γίνουν και μάλιστα γρήγορα. Μπορεί να ανανεώσεις το χώρο σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή να κάνεις ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα, πετώντας παλιά ή φθαρμένα αντικείμενα που κρατάς χωρίς λόγο και αιτία ή να κάνεις μια αγορά που ήθελες καιρό. Οργανώσου όμως καλύτερα και μη σε πιάνει βιασύνη γιατί θα χρειαστεί να κάνεις τα ίδια πράγματα δυο και τρεις φορές. Στις 13, ίσως μάθεις κάτι που θα σε αναστατώσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

On Instagram @kyrastev