Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 09/12 - 15/12

Δευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 09:30

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να είστε… μαζεμένοι, αυτό νιώθετε πως είναι το σωστό για αυτήν την εβδομάδα. Την Δευτέρα αλλά και την Τρίτη θα αναζητήσετε το παλιό σας καλούπι, γιατί βλέπετε πως έχετε αλλάξει, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στον άξονά σας και στον Σκορπιό κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Άρα λοιπόν προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κάνετε κάποιες συμφωνίες και να φτάσετε τα πράγματα εκεί ακριβώς που θεωρείτε πως είναι δίκαιο για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Έχετε πάρει τα «πάνω» σας και νιώθετε πως σίγουρα κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή σας κι αν δεν έχει ήδη συμβεί, επειδή μέσα σας υπάρχει μια θετική προδιάθεση και μια αισιόδοξη στάση ζωής, έλκετε θετικά γεγονότα. Ο Ερμής από τις 13 Δεκεμβρίου κι έπειτα επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Οι άλλοι άνθρωποι συνεχίζουν να παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και κυρίως κάποιοι συνεργάτες που είναι μεγαλύτεροι, ωριμότεροι ή έχουν κάποια υψηλή θέση σε κοινωνικά αξιώματα κι αυτό επηρεάζει γενικώς, την όλη σας συμπεριφορά και υπόσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Νιώθετε πως έχετε ξαναβρεί τη δύναμή σας, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο όπου βιώνετε μια καινούρια πραγματικότητα, την οποία είχατε χάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Την εβδομάδα αυτή οι Λέοντες ξαναβρίσκουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας αυτό το διάστημα και κάνετε πολύ καλά γιατί «βγαίνετε» τελείως έξω από τον εαυτό σας και πηγαίνετε πολύ μακριά από τις δικές σας διαδρομές. Θα το ευχαριστηθείτε όμως, γιατί πρόκειται για μια νέα εμπειρία, που θα σας δώσει δυνατότητες που δεν είχατε γνωρίσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Ερευνάτε συνεχώς και βρίσκετε νέες πληροφορίες και γνώσεις, κυρίως από τις 13 του μηνός και μετά, όπου τότε θα κάνετε κι ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Είναι πιθανό να πάτε στο εξωτερικό ή σε ένα ταξίδι που είχατε οργανώσει καιρό αλλά καθυστερούσε. Τώρα, θα δείτε πως όλα… παίρνουν σάρκα και οστά…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας και φυσικά σας δίνει τα δώρα της και μάλιστα τώρα σας δίνει περισσότερα δώρα από ότι στο παρελθόν. Μπορεί να γίνουν διορθώσεις στα προσωπικά σας θέματα αλλά και σε κάποιες συνεργασίες οι οποίες πιθανόν να είχαν χαλάσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ζείτε γενικώς έντονες στιγμές αφού ο Ήλιος ο Δίας αλλά και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας κι έτσι ζείτε μια διαφορετική πραγματικότητα, έχοντας το κουράγιο για να επεκταθείτε, γιατί κακά τα ψέματα, νιώθατε μια κούραση το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Γράφετε μια δική σας ιστορία με έναν δικό σας τρόπο, πιο λυρικό και πιο ρομαντικό, αφού εκφράζεστε μέσω της μουσικής, της τέχνης και της ποίησης. Είναι μάλιστα πιθανό και κάποιοι από εσάς να παρακολουθήσετε μαθήματα, είτε μαγειρικής ή ποτού…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου βλέπετε ότι πολλά πράγματα έχουν αρχίσει να γυρίζουν γύρω από το δικό σας μικρόκοσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί βρίσκετε επιτέλους κάποια κριτήρια και κάποια πράγματα που σας ολοκληρώνουν και σας γεμίζουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Είστε σε μια δράση που σας εξυπηρετεί υπερβολικά αλλά σε βγάζει και λίγο έξω από τον στόχο σας. Πιθανόν να σας ενδιαφέρει ένα καινούριο σπίτι, αλλά είστε μπερδεμένοι με την οικογένειά σας στο τι πρέπει να κάνετε και τι όχι. Εσείς θέλετε 100% να μετακομίσετε και να πάτε σε ένα νέο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth