Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10/02 - 16/02

Δευτέρα, Φεβρουάριος 11, 2019 - 08:45

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Αρχίζεις και χαλαρώνεις, σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις θα είσαι μέχρι και υποτονικός, ενώ δεν αποκλείεται να ξεχνάς διάφορα και να σκέφτεσαι το πότε θα έρθει η ώρα να κοιμηθείς. Όμως το σεξουαλικό σου θερμόμετρο δε δείχνει να πέφτει, ίσα-ίσα που θα φτάσει στο κόκκινο. Παράλληλα, θα αναλάβεις δράση και να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου ώστε να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Αυτό που σε αφορά και θα έπρεπε να περιμένεις πώς και πώς είναι ο  Άρης στο ζώδιό σου, αφού θα σου δώσει τέτοια ενέργεια και δύναμη που δε θα μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να πλασαριστείς καλά, να «ξεπαστρέψεις» αντιπάλους και εχθρούς και να δράσεις για να αποκτήσεις όσα θέλεις. Από ξεροκεφαλιά και επιμονή πάντως δε θα έχεις ταίρι να ταιριάξεις. Καλό είναι, επίσης, να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Ο Ερμής στα Ψάρια ενισχύει τη διαίσθησή σου, σου δίνει έμπνευση και φαντασία, οπότε άφησε το μυαλό σου ελεύθερο να ξεφύγει γιατί μπορεί να σε βγάλει σε επαγγελματικό ξέφωτο. Βέβαια, (να τα λέμε κι αυτά) υπάρχει πιθανότητα να γίνεις πιο μυστικοπαθής και καχύποπτος και να αρχίσεις να κυνηγάς φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, με την υποψία ότι κάποιοι στη δουλειά σου λένε ψέματα, προσπαθούν να σου τη φέρουν ή να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Ενώ είναι μια βδομάδα που προσφέρεται για να χαλαρώσεις λίγο το μυαλουδάκι σου, να ξεχάσεις διάφορα δυσάρεστα και να βγάλεις προς τα έξω μια πολύ κολακευτική εικόνα, μαζεύοντας θετικά σχόλια και εντυπώσεις, τα πράγματα στις φιλικές σου σχέσεις δεν πάνε και τόσο καλά. Παρεξηγείς και παρεξηγείσαι, υπάρχει ένταση δημιουργούνται διαφωνίες με το παραμικρό, βγαίνουν όμως κι αλήθειες στη φόρα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Θα σκέφτεσαι συνεχώς τα λεφτά, το τι θα πάρεις, τι έχεις να δώσεις, τι κι αν θα σου περισσέψει ή αν θα βγάλεις το μήνα, χωρίς άγχος και θα ψάχνεις συνεχώς τρόπους κι ιδέες να τα αυξήσεις. Από την άλλη, ξεκινά μια περίοδος ταραγμένη για τα επαγγελματικά σου, αφού θα αναγκαστείς να πάρεις πάνω σου πολλά, θα είσαι στην κόντρα με αφεντικά και ανταγωνιστές και στην τσίτα, έτοιμος να επιτεθείς αν θιχτείς οπουδήποτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Ο Ερμής περνάει απέναντί σου και το ενδιαφέρον σου θα συγκεντρωθεί στις σχέσεις σου. Ίσως σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου ή αρχίσεις να βάζεις σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των άλλων. Εκεί όμως θα χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο γιατί μπορεί να σε συγκινήσει πολύ το δήθεν δράμα ενός προσώπου και να την πατήσεις. Επιπλέον, θα έχεις μια σύγχυση στο κεφάλι σου, αφού από τη μια θα σκέφτεσαι λογικά κι από την άλλη συναισθηματικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Οι ρυθμοί στη δουλειά σου είναι τόσο χαλαροί κι άνετοι που σχεδόν βαριέσαι, από την άλλη όμως άγχος δεν έχεις, εντάσεις και συγκρούσεις δεν υπάρχουν και το κλίμα είναι αρμονικό. Επίσης, θα βάλεις κάτω λογαριασμούς και πληρωμές και θα κάνεις ένα πλάνο γιατί δίνεις-δίνεις και στο τέλος ξεμένεις. Το καλό είναι ότι η έλξη σου θα αυξηθεί κατακόρυφα και θα αρχίσουν να σου γίνονται στενά μαρκαρίσματα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη απέναντί σου αυτή την εβδομάδα, αναμένονται καταιγίδες στις σχέσεις σου και θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να μη διαλύσεις δεσμούς και συνεργασίες, καθώς οι συμπεριφορές απέναντί σου θα σε φέρουν στα όριά σου. Όμως, θα ξεχαστείς και θα πάρεις χαρά από τα παιδιά σου, αν έχεις ή τους φίλους σου που θα είναι πρόθυμοι να σε ακούσουν και να σε ηρεμήσουν. Ένα φλερτ επίσης θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Σπιτόγατος δε θα γίνεις ξαφνικά, αυτή τη βδομάδα όμως θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς, να ξαναβρείς την ηρεμία σου, ίσως μάλιστα να μην έχεις και κουράγιο να πας οπουδήποτε, καθώς οι ρυθμοί στη δουλειά σου θα γίνουν αρκετά έντονοι έως εξοντωτικοί. Από την άλλη, πρόσεξε και μη βιάζεσαι γιατί αυτόν τον καιρό είσαι επιρρεπής στα ατυχήματα! Βέβαια, είναι ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις γυμναστήριο και διατροφή!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Ανεβάζεις στροφές αυτήν την εβδομάδα, μάλιστα, εκεί που είχες περιορίσει τις εξόδους σου και έμενες κλεισμένος μέσα, για διάφορους λόγους, τώρα θα αρχίσεις να κυκλοφορείς ξανά και θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Πάντως και συμπαθής θα είσαι και δεκτικός σε πλησιάσματα, ενώ η εικόνα και η συμπεριφορά σου θα τραβάει το ενδιαφέρον. Αν έχεις παιδιά όμως, θα σε εκνευρίσουν με τα καμώματά τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Ξεκινά μια περίοδος, όπου θα σκάνε διάφορα πότε στο σπίτι, πότε με την οικογένειά σου και γενικά το περιβάλλον σου ήρεμο δεν θα το χαρακτήριζες. Καλό θα ήταν να αποκτήσεις λίγο περισσότερο υπομονή και ανεκτικότητα, διαφορετικά τα ξεσπάσματά σου θα είναι έντονα και θα χαλιέσαι συχνά. Από την άλλη όμως, θα βρεις τρόπους να βγάλεις χρήματα ή θα σου έρθει ένα ποσό από το πουθενά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιό σου, το μυαλουδάκι σου θα αρχίσει να χαλαρώνει. Θα σκέφτεσαι, θα ονειρεύεσαι, θα φαντασιώνεσαι, θα κάνεις σχέδια για το μέλλον και γενικά θα είσαι αλλού! Εφ’ όσον έχεις τη δυνατότητα, φρόντισε τουλάχιστον να κάνεις κάποια από αυτά που θέλεις και μη μείνεις στα όνειρα. Κατά τα άλλα, ξεκινά μια περίοδος τρεξίματος αλλά και τσουγκρίσματος με άτομα του περιβάλλοντός σου!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth