Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10/03 - 16/03

Δευτέρα, Μάρτιος 11, 2019 - 09:15

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Τα συναισθήματα μέσα σου είναι τόσο έντονα που σε κρατούν στη τσίτα ενώ τρώγεσαι για το τι θα κάνεις στο άμεσο μέλλον, αφού ούτε οικονομικά, ούτε και ερωτικά είσαι ικανοποιημένος! Όσον αφορά στο πρώτο, έχει αρχίσει να ωριμάζει η ιδέα να ρισκάρεις κάτι μόνος σου, για να μην έχεις και κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, η οποία όσο περνούν οι μέρες θα γίνεται πιο έντονη. Το να μην καταπιέζεσαι και να μην περιορίζεσαι είναι κάτι που θα μετρήσει και στην ερωτικοσεξουαλική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Με τον Ουρανό από πάνω σου, ησυχία δε θα βρίσκεις. Δε θα είσαι ικανοποιημένος με τίποτα απ’ ό,τι έχεις στην προσωπική σου ζωή. Ούτε και με την εμφάνισή σου θα νιώθεις πολύ ευχαριστημένος, οπότε δεν αποκλείεται να σκάσεις τη βόμβα σε φίλους και συγγενείς ότι αποφάσισες να κάνεις δίαιτα, να αλλάξεις κούρεμα ή στιλ γιατί θέλεις να ανανεωθείς και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Κατά τα άλλα, δε φαίνεται να αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Θα έχεις τα κέφια σου από την αρχή της εβδομάδας, ενώ στις 12/3 θα σε πιάσει το επικοινωνιακό σου και θα θέλεις να μιλήσεις και να συναντηθείς με κόσμο. Τώρα τελευταία, μάλιστα, έχεις διαπιστώσει ότι σε πλησιάζουν πιο εύκολα διάφορα πρόσωπα, έχεις αποκτήσει συμπάθειες και χαίρεσαι να πιάνεις την κουβέντα και να ανταλλάσσεις νέα και κουτσομπολιά αλλά και να φλερτάρεις, αν δεις ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Άλλωστε, το να κάνεις καινούργιες γνωριμίες είναι το άλλο αγαπημένο σου σπορ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Σφυρίζεις αδιάφορα και καλά κάνεις, αφού «πραγματικό» πρόβλημα δεν πρόκειται να βιώσεις αυτή την εβδομάδα, ίσα-ίσα που και ωραία θα περάσεις τα Κούλουμα, και γνωριμίες από του πουθενά μπορεί να κάνεις και τα τυχερά σου θα έχεις από οικονομικής άποψης! Για πρώτη φορά, μετά από καιρό, θα είσαι ήρεμος και το μόνο που θα σε ενδιαφέρει είναι το πού θα πας και με ποια παρέα θα διασκεδάσεις περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα, ο μόνος τομέας που θα χρειαστεί την προσοχή σου, είναι ο επαγγελματικός, όπου η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, ίσως και να υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα ή να συμβαίνουν πράγματα που δεν καταλαβαίνεις. Από την άλλη, ενδέχεται κι εσύ να αρχίσεις να σκέφτεσαι την πορεία σου στο άμεσο μέλλον ή να σε ενοχλεί όλο και περισσότερο το ότι βρίσκεσαι στη θέση να υπακούς εντολές και όχι να τις δίνεις. Αν, μάλιστα, δε φαίνεται καμιά αλλαγή στο τοπίο, τότε θα έχεις μεγαλύτερη ανησυχία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να έχεις τάσεις φυγής, τώρα που ανοίγει κι ο καιρός, όπως επίσης και το να έχεις τη διάθεση να ταξιδέψεις, να καταπιαστείς με διάφορα νέα ενδιαφέροντα ή να μάθεις καινούργια πράγματα. Ως εδώ καλά, όμως, μην αρχίσεις πάλι προγράμματα και πλάνα γιατί έχεις μπει σε μια φάση όπου θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για το απροσδόκητο, αφού πολλά μπορεί να ανατραπούν ξαφνικά ή να αλλάξουν τα γούστα σου και μετά να θέλεις κάτι άλλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Όλα καλά, όλα ανθηρά θα είναι για σένα αυτή την εβδομάδα, αρκεί να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου γιατί είναι πολύ πιθανό οι επιθυμίες σου να αυξάνονται και να σου δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Μπορεί να είσαι πιο ανυπόμονος από άλλες φορές ή να αισθάνεσαι ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και αν δεν αλλάξει η κατάσταση στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου θα πρέπει να την αλλάξεις εσύ. Όχι ότι ήσουν τελείως ανέμελος, όμως κάποιες στιγμές θα σε πιάνει μια ανησυχία, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Ή εσύ κάνεις κάτι λάθος τόσο καιρό ή τα πράγματα έχουν αλλάξει στις σχέσεις σου και οφείλεις να το ψάξεις λίγο παραπάνω γιατί κάποιες περίεργες αντιδράσεις ή συμπεριφορές απέναντί σου μόνο τυχαίες δεν τις λες. Πριν εκνευριστείς ή αρχίσεις να μαζεύεις πακέτο, κάνε μια διερευνητική συζήτηση με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου για να καταλάβεις περίπου τι παίζει. Μπορεί όντως να μη φταις εσύ και το πρόβλημα να είναι δικό τους, αλλά πρέπει να ξέρεις για να μη σου έρθει ξαφνικά το νταβάνι στο κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Σε έχει πιάσει μια τάση να κάνεις μια αλλαγή στη δουλειά σου, μα στο περιβάλλον, μα στο αντικείμενο, γιατί αρχίζεις να νιώθεις περιορισμένος ή μπουχτισμένος από τα ίδια και τα ίδια. Ωστόσο, να είσαι σίγουρος για ό,τι πας να κάνεις και να μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός γιατί από το θρίαμβο στο θρήνο δεν είναι μεγάλη η απόσταση. Άλλωστε σταδιακά θα γίνονται διάφορα που έτσι κι αλλιώς θα διαμορφώσουν αλλιώς το τοπίο. Από την άλλη, αν έχεις κάποιο περίεργο σύμπτωμα στην υγεία σου, κοίταξέ το!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Αυτήν την εβδομάδα κάτι φαίνεται να αλλάζει ως προς το γκελ που έχεις προς το αντίθετο φύλο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και φλερτ ή προτάσεις από άτομα που ούτε καν σου είχε περάσει από το μυαλό ότι τους άρεσες. Ίσως όμως να είσαι κι εσύ που σιγά-σιγά βλέπεις με άλλο μάτι τα ερωτικά σου και είτε το έχεις ρίξει στο σορολόπ, αδιαφορώντας πλήρως, είτε γιατί έχεις νερώσει το κρασί σου και δεν έχει πια τόσα κολλήματα και κόκκινες γραμμές όπως παλιά. Πιο χαλαρός θα είσαι και με τα παιδιά σου ή το ταίρι σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Η κατάσταση στο σπίτι δεν είναι κι η πιο ευχάριστη, καθώς η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και με το παραμικρό σχόλιο ή γεγονός δημιουργείται ένταση ή υπερβολικές αντιδράσεις. Βέβαια, καλό είναι να βγαίνουν τα θέματα στην επιφάνεια, ώστε να αντιμετωπίζονται, όμως από ένα σημείο και μετά θα καταντήσει κουραστικό ακόμα και για σένα που είσαι λάτρης των εναλλαγών. Από την άλλη, οι σκέψεις για να αλλάζεις τον χώρο σου μέρα με τη μέρα θα γίνονται περισσότερες ενώ μπορεί να σου τη δώσει και να κάνεις μια αγορά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Είσαι στον κόσμο σου και το χαίρεσαι, γιατί απ’ ό,τι όλα δείχνουν, αυτή την εβδομάδα, τα προβλήματά σου θα είναι ανούσια, της καθημερινότητας και χωρίς να σου προκαλέσουν κάποια ανησυχία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εμφανιστεί ξαφνικά ένα άτομο που είχατε χαθεί και να ξαναρχίσετε να κάνετε παρέα ή να μιλάτε. Το ίδιο ενδεχομένως να ισχύει και για έναν συγγενή σου. Από την άλλη, ίσως κάνεις μια έρευνα αγοράς για «έξυπνο» κινητό, λάπτοπ ή κομπιούτερ γιατί αυτά που έχεις αρχίζουν να χαλάνε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth