Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14/04 - 20/04

By Evelina Kyrasta Apr 14, 2019
Thumbnail

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Ποιος σε πιάνει αυτή την εβδομάδα! Υποδέχεσαι Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σου και δεν το λες και λίγο, αφού το μυαλό σου θα αρχίσει να στροφάρει καλύτερα, θα ενεργοποιηθείς πλήρως, θα πλασάρεις και καλύτερα τον εαυτό σου προς τον έξω κόσμο, διαφημίζοντας τα προσόντα και τις ικανότητές σου. Από εμφάνιση δεν το συζητάμε καν. Τώρα θα ανανεωθείς εξωτερικά, θα βγάλεις το σεξαπίλ σου και φυσικά όποιο πρόσωπο σου γυαλίσει, θα το έχεις. Από χρήματα, δε, το πορτοφόλι σου θα δει άσπρη μέρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Με κέφι ξεκινάς τη βδομάδα και μάλιστα στις 15 θα νιώσεις ότι κολυμπάς σε γνώριμα νερά, οπότε θα βγάλεις τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σου. Στις 17 του μήνα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι έντονα τα της δουλειάς σου και ίσως κάνεις και αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις «μυστικές». Από τις 20 και για ένα περίπου μήνα, που θα είναι ο Ήλιος στο ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να γοητεύσεις τα πλήθη, ενώ η ψυχολογία σου θα ανέβει κατακόρυφα και μαζί με αυτήν η αυτοπεποίθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Πολλά είναι τα πλανητικά γεγονότα της εβδομάδας που θα σε επηρεάσουν, όχι όμως αρνητικά. Ο Ερμής και η Αφροδίτη ξεθολώνουν το τοπίο στα επαγγελματικά σου, σε κάνουν πιο ανοιχτό σε καινούργιες προσεγγίσεις και ενδιαφέροντα, ενώ με την έντονη κοινωνικότητά σου θα κάνεις νέες γνωριμίες, επαγγελματικές ή ερωτικές. Έτσι ή αλλιώς θα δραστηριοποιηθείς έντονα και θα ξεπορτίζεις συχνά, κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Επίσης, θα έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις και μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Αρκετά ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα για σένα, που ξεκινά χαλαρά, με εσένα να προσπαθείς να τελειώσεις με κάποιες δουλειές, που δεν επείγουν μεν, όμως δε θέλεις να μαζευτούν και κάποια στιγμή να βρεθούν μπροστά σου. Τα «ωραία» για σένα αφορούν στα επαγγελματικά σου, όπου από τις 17 του μήνα οι ρυθμοί θα επιταχυνθούν, οπότε και εσύ θα πρέπει να ανεβάσεις στροφές για να αντεπεξέλθεις. Ένα άγχος, μία πίεση επιπλέον θα έχεις, όμως αν τα καταφέρεις θα πάρεις τα εύσημα, ίσως και το δωράκι σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Πολλά και διάφορα θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, άλλα θα σε κάνουν χαρούμενο κι άλλα μπορεί να σε προβληματίσουν και να αλλάξεις στάση. Αρχικά, λοιπόν, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι πρέπει να μαζευτείς οικονομικά ή να κοιτάξεις το συμφέρον σου. Δεύτερον, θα χρειαστεί να αυξήσεις τις επαφές και τις συναντήσεις σου αν θέλεις να προωθήσεις θέματα της δουλειάς σου ή να τρέξεις κάποιες υποθέσεις σου. Τύχη θα έχεις σε γνωριμίες και άτομα που θα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Εκεί που χρειάζεται προσοχή και πρακτικό πνεύμα είναι στα επαγγελματικά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Στην αρχή της εβδομάδας θα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, αλλά και να προσελκύσεις καινούργια πρόσωπα που έχουν κάτι να σου πουν. Τα καλύτερα έρχονται για σένα από τις 17 και μετά, όπου τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σου αναμένεται μια άνοδος, αρκεί βέβαια και συ να αφήσεις στην άκρη τα προαπαιτούμενα και τα στεγανά γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες δουλειές ή γραφειοκρατικά ζητήματα που τραβούσαν καιρό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Η σημαντικότερη εξέλιξη της εβδομάδας είναι το ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν απέναντί σου, κάτι που είναι μάλλον θετικό για το σύνολο των σχέσεών σου, αφού θα δείξεις τα χαρίσματά σου, θα γίνεις δημοφιλής και θα ελκύεις και το αντίθετο φύλο. Θα εκφράζεις απόψεις και σκέψεις με άνεση, ενώ θα διαφημίσεις τα προσόντα σου, τα οποία θα γίνουν… ανάρπαστα. Από την άλλη, τα οικονομικά σου φαίνεται αφ’ ενός να σταθεροποιούνται και αφ’ ετέρου να παίρνουν την ανηφόρα, οπότε θα κάνεις και εσύ κάποια έξοδα… παραστάσεως και πληρωμές χωρίς να ανησυχείς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Δύσκολη δεν τη λες την εβδομάδα που έρχεται, μάλιστα, επιφυλάσσει κάποιες καλές στιγμές στη δουλειά σου που θα σου φτιάξουν το κέφι. Είτε θα λυθούν διαφορές σου με ένα συνάδελφο ή υπάλληλό σου είτε θα βελτιωθούν οι συνθήκες και όλα θα κυλούν πιο χαλαρά είτε θα κερδίσεις τα εύσημα ή θα πάρεις ένα δώρο. Να προσέχεις όμως γιατί μπορεί να ανοίξει και η όρεξή σου και να αρχίσεις να… πλαταίνεις! Ο Ήλιος που θα περάσει απέναντί σου θα στρέψει την προσοχή σου στις σχέσεις σου, αλλά και σε πρακτικά θέματά της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Ξεκίνα να μαζεύεις ενέργεια γιατί από τις 17 του μήνα θα ζήσεις μεγάλες στιγμές. Θα θέλεις να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα, οι μετοχές σου θα ανέβουν κατακόρυφα, όπως επίσης και η διάθεσή σου, που θα γίνει πολύ… ανοιξιάτικη οπότε αν είσαι σε σχέση, θα πάρουν φωτιά οι νύχτες σας, ενώ αν είσαι μόνος, κανένα πρόσωπο δε θα μπορεί να αντισταθεί στον ερωτισμό σου. Αν έχεις παιδιά, θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Από την άλλη όμως, θα ρίξεις αρκετό βάρος και στην εργασία σου, φέρνοντας σε πέρας διάφορα πρακτικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα και γενικότερα την τρέχουσα περίοδο θα ασχοληθείς πολύ με οικογενειακά σου ζητήματα, ενδεχομένως να πάρεις πρωτοβουλίες για να φέρεις στο τραπέζι των συζητήσεων δυο μέλη, ώστε να τα ξαναβρούν ή να αναλάβεις πρακτικά θέματα που είχαν κολλήσει και πρέπει να κλείσουν άμεσα.Από την άλλη, θα έχεις τη διάθεση να αλλάξεις το σπίτι σου, να ανανεώσεις το χώρο αλλά και εσένα, γι’ αυτό θα κάνεις και αγορές, εκτός από το καθιερωμένο νοικοκυριό. Ερωτικά, επίσης, θα μπεις στην καλύτερή σου φάση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Θα έχεις τη δυνατότητα να τρέξεις πολλές υποθέσεις σου που είχες αφήσει τη μέση ή βαριόσουν να ασχοληθείς. Ωστόσο, η πίεση του χρόνου θα σε κάνει να βγάλεις φτερά στα πόδια σου. Το καλό είναι ότι θα τις τελειώσεις και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ όσο υπολόγιζες. Καινούργιες γνωριμίες, επαφές και πρόθυμα πρόσωπα να ακούσουν τις ιδέες και τις θεωρίες σου θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Ακόμα, θα ξεκινήσεις να ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι σου, μιας και θα έχεις τη διάθεση να περνάς περισσότερες ώρες σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Στην αρχή της εβδομάδας θα είναι κάπως έξω από τα νερά σου, αδυνατώντας να κάνεις ένα πλάνο και στο μυαλό σου θα επικρατεί μια σύγχυση. Η κατάσταση όμως θα αρχίσει να γίνεται όλο και καλύτερη, από τις 17 και μετά, όπου διάφορες συζητήσεις για οικονομικά σου θέματα θα πάνε καλά ή θα κλείσεις μια καλή συμφωνία. Όπως και να έχει χρήματα θα πάρεις, ενδεχομένως και δώρα, αλλά φρόντισε να τα αξιοποιήσεις και να μην τα σκορπίσεις δεξιά και αριστερά. Επίσης, παίζει και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

On Instagram @kyrastev