Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16/06 - 22/06

By Evelina Kyrasta Jun 16, 2019
Thumbnail

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η αστρολογία λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Αυτό που σε αφορά κυρίως αυτή την εβδομάδα είναι η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, καθώς θα σε ωθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου, αλλά και την οικογένειά σου. Ενδεχομένως να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή να γίνουν κινήσεις που δε θα σου αρέσουν, ενώ πιθανή είναι και μια γκρίνια από αγαπημένο σου πρόσωπο για την έλλειψη ενδιαφέροντός σου για τα «προβλήματά» του. Οι απόπειρές του πάντως να σε ρίξει στο φιλότιμο θα πιάσουν τόπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Μια ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για σένα, όπου, εκτός του ότι θα βάλεις σε προτεραιότητα κάποιες δουλειές και θα τις κλείσεις με επιτυχία, θα ξαναζεστάνεις και τις σχέσεις σου με τα άτομα του περιβάλλοντός σου, προσπαθώντας να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους, ιδιαίτερα αν δεν τα βλέπεις συχνά. Επίσης, μπορεί να οργανώσεις τώρα την άδειά σου. Το σίγουρο είναι ότι η καθημερινότητά σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και εσύ θα έχεις την τάση να κυκλοφορείς περισσότερο και να συναναστρέφεσαι με πιο πολλά άτομα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σου και περνά στον 2ο οίκο σου, όπου είναι πιθανό να δημιουργήσει καινούργιες προοπτικές τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σου. Κι εσύ όμως μπορεί να αλλάξεις στάση, όσον αφορά στη διαχείρισή σου, καθότι το καλοκαιράκι είναι πλέον εδώ και αν ετοιμάζεσαι να πας κάπου διακοπές, έστω και για λίγες μέρες, θα αρχίσεις να κάνεις το κουμάντο σου και να καλύπτεις μόνο τις πάγιες ανάγκες σου, κόβοντας περιττά έξοδα. Επίσης, ίσως αναζητήσεις την αγάπη και τη στοργή σε έναν άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας για σένα είναι ο Ήλιος που θα περάσει στο ζώδιό σου στις 21 και θα σου δημιουργήσει την διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή και τις ανάγκες σου. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σε πιάσει μια νοσταλγία για το παρελθόν και τις στιγμές που είχες ζήσει με κάποιον/α, όμως τώρα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις καινούργιες αναμνήσεις με κάτι νέο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Από τη σχέση σου, πάντως, θα απαιτήσεις περισσότερη φροντίδα και προσοχή, προκειμένου να νιώσεις ασφαλής και ότι αγαπιέσαι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Πολλές σκέψεις και συναισθήματα σου γεννιούνται αυτή την εβδομάδα, που ενδεχομένως, μέσα από διάφορα γεγονότα στη δουλειά σου ή από όσα μάθεις, να σε πιάσει το παράπονο και να νιώσεις ότι η προσφορά σου δεν εκτιμάται όσο θα ήθελες. Εν τούτοις, έχεις την ευκαιρία να βγάλεις τα εσώψυχά σου, να κάνεις μια ειλικρινή και «μυστική» συζήτηση και να πεις αυτά που σε ενοχλούν ή σε στενοχωρούν, ώστε να βελτιωθεί και η κατάσταση και η ψυχολογία σου. Αρκεί βέβαια να «ρίξεις τα μούτρα σου» και να μην τη δεις εγωιστικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Όλα καλά θα κυλήσουν για σένα και θα σου δώσουν την αίσθηση ότι έχεις ξεπεράσει αρκετούς σκοπέλους και τώρα μπορείς να ηρεμήσεις. Τα πράγματα θα βελτιωθούν πάντως πολύ περισσότερο μετά τις 21 του μήνα, αφού και διασυνδέσεις καινούργιες θα αποκτήσεις, και καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σου, οπότε ο κύκλος σου θα μεγαλώσει και εσύ θα μοιράζεσαι περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε σε μαζώξεις στο σπίτι είτε βγαίνοντας και διασκεδάζοντας. Μάλιστα, μια επαφή μπορεί να ξεκινήσει χαλαρά και να καταλήξει ερωτική.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή όχι μόνο δε θα σε ανησυχήσει καθόλου, αλλά ενδέχεται να είναι και αρκετά διασκεδαστική, τουλάχιστον μέχρι και τις 20 που απ’ ό,τι όλα δείχνουν θα έχεις τα τυχερά σου στον έρωτα, αλλά θα περάσεις κι όμορφες στιγμές με φίλους και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Στις 21, με τον Ήλιο στον Καρκίνο, θα αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες προοπτικές, να βελτιωθούν ή να αναπτυχθούν σχέσεις κοινού συμφέροντος. Πιθανόν, επίσης, να χρησιμοποιήσεις πιο πολύ τη διαίσθησή σου και βάσει αυτής να πάρεις μια απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Ο μόνος που επιμένει να σου βάζει δύσκολα αυτό το διάστημα είναι ο Ουρανός, αλλά είσαι κι εσύ επίμονος και δε θέλεις να αποδεχτείς το γεγονός ότι κάποια πράγματα καλό είναι να αλλάζουν γιατί έτσι έρχεται και η ανανέωση, ιδίως όταν έχουν βαλτώσει και δε σε εξελίσσουν. Οι σχέσεις σου και οι αντιλήψεις σου για αυτές σίγουρα είναι καθοριστικές για τη μετέπειτα πορεία σου. Ο Ήλιος στον υδάτινο Καρκίνο, στις 21, σε θέλει πιο επικοινωνιακό και εκφραστικό για να κάνεις νέες επαφές, ενώ είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με άτομα που είναι μακριά σου. Ίσως κάνεις ή σχεδιάσεις κι ένα ταξίδι!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Με δεδομένο ότι κάθε αλλαγή που γίνεται είναι για καλό, ενδεχομένως να αποδεχτείς πιο εύκολα καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα. Από την άλλη, αν δεν εργάζεσαι, ίσως σου προτείνουν κάτι από το πουθενά. Ο Ήλιος, περνώντας πάντως στον Καρκίνο, στις 21, σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να λύσεις τυχόν ζητήματα που έχεις σε εκκρεμότητα και κυρίως να εξασφαλιστείς, δημιουργώντας ένα απόθεμα, έστω και μικρό για παν ενδεχόμενο. Από την άλλη, στα σεξουαλικά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο το συναίσθημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα αυτή για σένα κυρίως από τις 20 και μετά, όπου τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου θέματα, αν δεν πας σύμφωνα με τα πρέπει και τους κανόνες, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσεις αυτά που θέλεις περισσότερο. Στις 21 του μήνα, ο Ήλιος περνά απέναντί σου, οπότε και η σχέση σου, θα πάρει τη σημασία που της αξίζει και το ταίρι σου το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου και εσύ την φροντίδα και την αγάπη του. Μια συνεργασία, επιπλέον, θα σε βοηθήσει αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει ερωτικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Τα πάνω σου θα παίρνεις μέρα με τη μέρα και μάλιστα στις 20 του μήνα θα βρεθείς στο προσκήνιο και θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου. Θα ξεχωρίσεις, θα γοητεύσεις, θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον, οπότε πολλά μπορείς να καταφέρεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μια νέα «εποχή» ξεκινά για τη δουλειά και τα εργασιακά σου στις 21 του μήνα, όπου το κλίμα θα γίνει πιο «αγαπησιάρικο» και «οικογενειακό» και με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις και βοήθειες θα έρθεις πιο κοντά σε συναδέλφους ή υπαλλήλους σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς για σένα, μάλιστα, θα καταφέρεις να ξεκουραστείς περισσότερο ή να περάσεις λίγο χρόνο με πολύ δικά σου πρόσωπα που σου έχουν λείψει. Το πιο σημαντικό είναι ο Ήλιος που θα περάσει στον 5ο οίκο σου και θα κάνει την ερωτική σου ζωή πιο ενεργή κι εσένα να ρίχνεις όλο το ενδιαφέρον σου εκεί, προκειμένου να βρεις το πρόσωπο με το οποίο θα περάσεις το καλοκαίρι σου κι όχι μόνο. Από την άλλη, με το ταίρι σου θα ερωτευτείτε ξανά, ενώ θα ασχοληθείς παραπάνω με το παιδί ή τα παιδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

On Instagram @kyrastev