Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16/12 - 22/12

Δευτέρα, Δεκέμβριος 17, 2018 - 09:15

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

 Κάθε μέρα δυναμώνετε περισσότερο και οι σκέψεις προς την ελευθερία σας ή στο να κάνετε καινούρια και δημιουργικά πράγματα είναι πάρα πολύ έντονες. Αυτό που δεν σας βοηθάει μερικές φορές είναι ότι είστε λίγο χαλαροί όλο αυτό το διάστημα… 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

Δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας σε επίπεδο συνεργασίας, γιατί βλέπετε ότι κάποιες πόρτες ανοίγουν και εκεί θα σας δοθεί μια ευκαιρία από την αρχή, να αποδείξετε την αξία σας αλλά και κάποια πράγματα που γνωρίζετε πάρα πολύ καλά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

Νιώθετε ότι η τύχη χτυπά την πόρτα σας, αφού κι ο Ήλιος κι ο Ερμής αλλά και ο Δίας είναι στο ζώδιο του Τοξότη και στον άξονά σας, άρα έχετε και όλη την ευχέρεια να ελπίζετε, να πιστεύετε και να εμπιστεύεστε το «μέσα σας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 22 του μηνός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί μόλις τις πρώτες ημέρες. Ευτυχώς η επιρροή δεν είναι πάρα πολύ δύσκολη, απλώς σας δίνει άλλο ένα κομμάτι που πιθανόν εσείς να αγνοείτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

Ενώ υπάρχει η διάθεση να είστε πάρα πολύ ελεύθεροι να κάνετε καινούρια βήματα στον επιχειρηματικό τομέα, όλες οι υπόλοιπες συνθήκες νιώθετε ότι δεν σας βοηθούν κι ότι σας πηγαίνουν πίσω. Πρόκειται για οικογενειακά θέματα με συναισθηματικές ευαισθησίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

Δίνετε την δύναμή σας στους άλλους αλλά το κάνετε μέσα από την καρδιά σας, γιατί νιώθετε ότι υπάρχει αναγκαιότητα να είστε μέσα σε συνεργασίες. Όμως μερικές φορές αυτές οι συνεργασίες φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από ότι θα θέλατε…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

Βιώνετε μια νέα πραγματικότητα την οποία προσπαθείτε να αφομοιώσετε και δεν σας είναι εύκολο, γιατί είτε το συναίσθημα, είτε κάποια βαριεστημάρα, είτε λάθη που έχουν συμβεί και συμβαίνουν συνέχεια σε πρακτικό επίπεδο της καθημερινότητάς σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

Βιώνετε μια πολύ δυνατή πραγματικότητα η οποία σίγουρα σας βοηθάει σε όλα τα επίπεδα. Έχετε τη δύναμη και αποφεύγετε τις αρνητικές καταστάσεις τις οποίες πιθανόν να είχατε συναντήσει στο παρελθόν και τώρα να επανέρχονται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας στον Τοξότη σας ευνοούν και σας βοηθούν να δυναμώσετε, υλοποιώντας κάποια καινούρια σχέδιά, χωρίς όμως να μπορείτε να απομακρύνετε εύκολα ένα κομμάτι που ούτε σας αρέσει αλλά και ούτε σας «πηγαίνει» και αφορά τις συνεργασίες σας από το παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας στις 22 Δεκεμβρίου, στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να προκαλέσει όμοια συναισθήματα, ευθύνες και επιβάρυνση όπως τον Ιανουάριο του 2018. Τώρα όμως είστε σε θέση να χειριστείτε διαφορετικά αυτήν την κατάσταση…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

Με τη σκέψη ότι ζείτε για να είστε δημιουργικοί και όχι ανταγωνιστές, μέσα από αυτό θα κινηθείτε πολύ πιο άνετα, επειδή έχετε μέσα σας την ανθρωπιστική διάθεση για βοήθεια και για στήριγμα σε άτομα, σε ομάδες, σε φίλους και γενικά σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει την αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

Η ζωή σας χαρίζεται αυτό το διάστημα και γενικώς είστε από τα πιο ευνοημένα τόσο αυτό το διάστημα όσο και το 2019. Οι συνθήκες επιτέλους σας ξεκουράζουν και δεν σας επιτρέπουν να χάσετε το κουράγιο και την αυτοπεποίθησή σας…

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth