Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17/02 - 23/02

Δευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 09:15

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι φίλοι μας τα ζώδια έχουν τις δικές τους απαντήσεις όσον αφορά στο πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. 

Η Μπέλλα Κυδωνάκη λύνει κάθε μας απορία και μας καλεί να... προετοιμαστούμε για τις νέες πλανητικές θέσεις και την αστρολογική πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. 

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα μας;

Ποια ζώδια είναι τα πιο ευνοημένα και ποιοι θα πρέπει να προσέξουν λιγάκι περισσότερο; 

Ώρα για μελέτη!

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Κανείς και τίποτα δε θα σου χαλάσει την ησυχία κι αν εξαιρέσεις ένα φόρτωμα στη δουλειά ή επιπλέον εργασίες που θα προκύψουν, γύρω στην Πανσέληνο, οι ρυθμοί θα είναι σχετικά χαλαροί. Θα κοιμάσαι σαν πουλάκι κι επίσης, θα δώσεις περισσότερη σημασία στην υγεία σου και στο τι τρως και πίνεις, αν νιώσεις ότι το έχεις παρακάνει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα χρήματά σου που τα σκορπάς στους 5 ανέμους, μόλις τα πιάσεις στα χέρια σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης στο ζώδιό σου κατευθύνει τις κινήσεις σου, σε κάνει όμως και αρκετά πεισματάρη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα με τους γύρω σου είτε γιατί πιέζεις για παραπάνω πράγματα είτε γιατί δεν δέχεσαι το «όχι» τους. Έτσι ή αλλιώς όμως, με την Πανσέληνο στις 19/2, θα σε συμπαθήσουν αρκετά πρόσωπα, ενδεχομένως γιατί διακρίνουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Πάντως, η διασκέδαση και η χαλάρωση περιλαμβάνονται στο μενού της εβδομάδας, όπως και οι νέες γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δίδυμοι

1ο Δεκαήμερο: Ο Ήλιος στους Ιχθύς από τη μια και η Πανσέληνος στην Παρθένο που είναι και τα δύο στις 19/2 έναν αποπροσανατολισμό, ένα μπλέξιμο, μια χαοτική κατάσταση θα στα προκαλέσουν κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρουσιαστούν προβλήματα που στην πορεία θα καταλάβεις ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτα. Να έχεις μαζεμένα πάντως τα μυαλά σου γιατί λάθη και μπερδέματα είναι σχεδόν σίγουρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Μια χαρά θα είσαι εσύ αυτή την εβδομάδα και με τον Ήλιο να περνά στον φίλο σου Ιχθύ, θα έχεις μια τάση φυγής από την πραγματικότητα, το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και γενικά θα είσαι αλλού και θα σου αρέσει. Μπορεί βέβαια να σου έρθει η διάθεση να κάνεις κι ένα… πραγματικό ταξίδι να ξεφύγεις λιγάκι από τα ίδια και τα ίδια. Από την άλλη, η Πανσέληνος θα σε «χώσει» για τα καλά να τελειώνεις με όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις σου, αλλά -μεταξύ μας- καλά θα σου κάνει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Τα επαγγελματικά με τα οικονομικά σου δε συνδέονται αυτή την εβδομάδα, αφού στα μεν επικρατούν εντάσεις, ανταγωνισμοί και πανικός, φέρνοντάς σε στα όρια της υπομονής σου, ενώ στα δε, αχνοφαίνεται ένα φως στον ορίζοντα και προοπτικές ανόδου σε πιο πάνω κατηγορία. Η Πανσέληνος μάλιστα θα σε βοηθήσει να οργανωθείς και να βάλεις ένα πλάνο για να ξεφορτωθείς βάρη και να κλείσεις τρύπες. Ίσως έχεις και βρεις κι έναν καλό τρόπο για να βγάλεις έξτρα χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας αυτής είναι ο Ήλιος που περνά απέναντί σου και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 19/2 (και τα δύο), όπου από τη μια το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις ανάγκες των σχέσεών σου και από την άλλη στις δικές σου. Εννοείται ότι θα χαθεί η ισορροπία, όμως δεν πρέπει να χάσεις και την… μπάλα και να είσαι μια με το μυαλό και μια με την καρδιά. Βάλ’ τα όλα κάτω με το κοφτερό μυαλό σου, υπολόγισέ τα και προσπάθησε να μη ρίξεις στη μοιρασιά ούτε τους άλλους, αλλά ούτε κι εσένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο: Στη δουλειά σου επικρατεί μια ηρεμία, που σε βοηθά να συγκεντρωθείς περισσότερο σε κάποιες εργασίες και να τις τελειώσεις. Στις 19/2, με την Πανσέληνο να γίνεται στην Παρθένο, έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία, όχι μόνο να συμμαζέψεις το μυαλό και τα συναισθήματά σου, αλλά και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Ο Άρης συνεχίζει να σου δημιουργεί έξοδα, από την άλλη, οπότε κράτα όσο μπορείς αντίσταση και μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα. Μέχρι να τελειώσει ο μήνας έχεις ακόμα μια βδομάδα σχεδόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Ο Άρης κι αυτή την εβδομάδα θα είναι κατσικωμένος απέναντί σου, προκαλώντας έντονες καταστάσεις στις σχέσεις σου. Επειδή όμως δε μπορεί να συνεχιστεί το ίδιο νταβαντούρι, ίσως θα έπρεπε να αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις πράγματα με το ταίρι ή έναν συνεργάτη σου. Από την άλλη, τόσο ο Ήλιος στους Ιχθύς, όσο και η Πανσέληνος στην Παρθένο σε κάνουν πολύ κοινωνικό και σου δημιουργούν τη διάθεση και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, αλλά και να γνωρίσεις πρόσωπα για επαγγελματικό ή ερωτικό λόγο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Με τον Ερμή και τον Ήλιο, πλέον, στους Ιχθύς και την Πανσέληνο στην Παρθένο, θα γίνουν διάφορα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικογενειακά σου, για γέλια και για κλάματα. Από την άλλη, επειδή κι εσύ δε θα μπορείς να ξεχωρίσεις καλά, είναι πιθανό για άλλα να τρέχεις κι άλλα να χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Δε θα αποφύγεις πάντως λάθη και μπερδέματα, ενώ και το μπλέξιμο ενός ακινήτου ή ένα ζήτημα του σπιτιού σου θα φάνε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Συνεχίζεις την ανοδική σου πορεία και με τον Άρη να σε σπρώχνει δυνατά, θα κάνεις κι ένα ξεκαθάρισμα στις φιλικές-κοινωνικές σου σχέσεις ή στα ερωτικά σου, ώστε να κόψεις τις παρτίδες με κάποια πρόσωπα και να κρατήσεις μόνο τα αξιόπιστα. Η Πανσέληνος στη φιλενάδα σου, Παρθένο, θα σε βοηθήσει, μέσα από χρήσιμες συζητήσεις και επαφές, να βάλεις προτεραιότητες και να κάνεις focus σε λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά τόσο στο μορφωτικό, όσο και στο επαγγελματικό σου επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις κάποιες τεχνικές εργασίες ή επιδιορθώσεις στο σπίτι σου γιατί όσο τις αφήνεις, τόσο θα μαζεύονται ή θα χειροτερεύει η κατάσταση. Πιθανό είναι κι ένα μπάχαλο με την οικογένειά σου. Από την άλλη όμως, στα οικονομικά σου εμφανίζονται καλές προοπτικές ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να τα οργανώσεις λίγο και να μην είσαι χύμα στο κύμα. Ίσως βάλεις σε σειρά και θέματα με την εφορία ή με τις τράπεζες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Iχθύς

1ο Δεκαήμερο: Και με τον Ήλιο, από τις 19/2, στο ζώδιό σου, σου δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσεις κάποια πράγματα στην προσωπική σου ζωή, για να την βελτιώσεις και να μη μείνεις μόνο στα όνειρα. Η Πανσέληνος απέναντί σου, στην Παρθένο, σου το τονίζει αυτό με τον τρόπο της, καθώς σου δείχνει ποια είναι η πραγματικότητα και σε σπρώχνει να πραγματοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου. Αφηρημένος και στον κόσμο σου να μην είσαι για να αποφύγεις λάθη, ατυχήματα και παρεξηγήσεις!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth